Q7 בטריה טובה יותר מ4*4
כך שאם לוקחים 4*4 לדעתי כדאי בטריה גרמנית.
ספציפית ב Q7 א"א לשתף בבלוטוס,אבל לא יודעת לגבי 4*4 בעניין הנ"ל

פור גיי5
פלאפון חזק גוף מתכת בטריה חזקה קליטה טובה רמקול עוצמתי ממשק נוח נגן

שווק ממש בשבועיים האחרונים נוקיה כמו בשנות ה2000 (עם סנייק וכו') .

מישהו יודע מה טיב המוצר?

חשוב לי התזכורות, לוח שנה עם התראות, לוח יהודי (מציל לפעמים), אנשי קשר נורמלי עדיף עם אפשרות לכמות גדולה
פתקים או משהו לרשום דברים לדרך משהו בסגנון, זה שימושי עבורי אפילו מטלות...
באיזה דגם יש את זה?
4X4
Q7
for J 5

חשוב לי התזכורות, לוח שנה עם התראות, לוח יהודי (מציל לפעמים), אנשי קשר נורמלי עדיף עם אפשרות לכמות גדולה
באיזה דגם יש את זה?
4X4
Q7
for J 5
for g 5 וודאי שיש בשאר אני לא יודע

קופץ על האשכול
מישהו יודע אם עדיין יש בשוק נוקיה 208 או את הנוקיה חצי טאצ' שהיה פעם ?? לא כשר אורגינל.

קופץ על האשכול
מישהו יודע אם עדיין יש בשוק נוקיה 208 או את הנוקיה חצי טאצ' שהיה פעם ?? לא כשר אורגינל.
אם אתה רוצה לקנות נוקיה 208 רק תזכור שבשנה הקרובה כל הפלאפונים שהם לא דור 4 מאבדים את הקליטה כך שלא יהיה מה לעשות עם המכשיר

מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו במחיר שפוי
בדקתי והוא עולה 450!!!
זה ממש יקר

לטלפון שאני לא בטוחה שיחזיק יותר משנה גג שנתיים

הQ7 ו-4X4 אותו דבר בעיקרון רק שינויים קטנים?
כי יש לאמא שלי 4X4 והיא עשתה שידרוג בעידכונים לאחרונה.
אז Q7 זה השידרוג של 4X4?
כן גם אחרי העדכון של ה 4*4 ה Q7 יותר משודרג
Q7 בטריה טובה יותר מ4*4
כך שאם לוקחים 4*4 לדעתי כדאי בטריה גרמנית.
ספציפית ב Q7 א"א לשתף בבלוטוס,אבל לא יודעת לגבי 4*4 בעניין הנ"ל
אני שמעתי שועדת הרבנים לא מאפשרת בטלפונים כשרים שיתוף דרך הבלוטוס ככה שבשתי הדגמים אין את זה
באיזה דגם יש את זה?
4X4
Q7
for J 5
בכל הדגמים המתוארים יש את זה

נכון
אבל אין מה לעשות
זה הפלאפון שנחשב הכי טוב בשוק
וכמובן ככל שהביקוש עולה גם המחירים עולים
עד ה Q7 המחיר של 4*4 גם היה בערך ככה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה