אז אני צודק או לא???
לא הבנתי?
גם אתה סבור שזה פלאפון לא כשר???
זה פלאפון כשר!
הוא יוצר כמדומני ע"י איזה חסידי באיאן...
מי נותן ההכשר שלו? ועדת הרבנים לענייני תקשורת לא מאשרת מכשיר שמבוסס על אנדרואיד, סימהדרין גם לא מכרו אותו, אז מי נותן ההכשר, זה שהוא מיוצר ע"י חסיד בויאן לא הופך אותו לכשר.

מי נותן ההכשר שלו? ועדת הרבנים לענייני תקשורת לא מאשרת מכשיר שמבוסס על אנדרואיד, סימהדרין גם לא מכרו אותו, אז מי נותן ההכשר, זה שהוא מיוצר ע"י חסיד בויאן לא הופך אותו לכשר.
לא! זה מכשיר כשר!
ההכשר שלו הוא ע"י ועדת הרבנים, עד כמה שידוע לי...
הרעיון שלא לתת הכשר לפלאפונים שעובדים על אנדרוייד זה משהוא חדש (ומבורך, ללא ספק) אבל הפלאפון הזה יצא עוד לפני שיצא הכלל הזה בוועדת הרבנים.

לא! זה מכשיר כשר!
ההכשר שלו הוא ע"י ועדת הרבנים, עד כמה שידוע לי...
הרעיון שלא לתת הכשר לפלאפונים שעובדים על אנדרוייד זה משהוא חדש (ומבורך, ללא ספק) אבל הפלאפון הזה יצא עוד לפני שיצא הכלל הזה בוועדת הרבנים.
ככל הידוע לי למעט שיואמי בזמנו, לא היה מכשיר שאושר עם ג'י פי אס ע"י ועדת הרבנים כך שלא נראה לי שאתה צודק.
אולי יש לך קובץ ברור שבו ניתן לראות איזה פלאפונים הוכשרו ע"י הרבנים ואיזה יש בהם הכשר מזויף?
אשמח להתעדכן, כי לי תמיד חשוב לרכוש רק מכשיר כשר!
הצורה לקנות רק כשר פשוטה, קונים רק בחנות עם תעודת הכשר של ועדת הרבנים.

אולי יש לך קובץ ברור שבו ניתן לראות איזה פלאפונים הוכשרו ע"י הרבנים ואיזה יש בהם הכשר מזויף?
אשמח להתעדכן, כי לי תמיד חשוב לרכוש רק מכשיר כשר!

קבצים מצורפים

• מדריך טלפונים כשרים - שבט תשפד.pdf
    3.4 MB · צפיות: 51
ככל הידוע לי למעט שיואמי בזמנו, לא היה מכשיר שאושר עם ג'י פי אס ע"י ועדת הרבנים כך שלא נראה לי שאתה צודק.
אולי לא הכרת כי לא הכירו את הפלאפון הזה כ"כ. נראה לי שהוא לא כ"כ משווק...
הצורה לקנות רק כשר פשוטה, קונים רק בחנות עם תעודת הכשר של ועדת הרבנים.
אני קניתי אותו בחנות עם הכשר!
תעודה של וועדת הרבנים ו"חותם" כמדומני

אולי לא הכרת כי לא הכירו את הפלאפון הזה כ"כ. נראה לי שהוא לא כ"כ משווק...
הוא משווק כך נראה לי רק ע"י משי מעבדות בביתר שככל הנראה הם גם היצרנים ונותני השירות והאחריות

חשוב לי התזכורות, לוח שנה עם התראות, לוח יהודי (מציל לפעמים), אנשי קשר נורמלי עדיף עם אפשרות לכמות גדולה
פתקים או משהו לרשום דברים לדרך משהו בסגנון, זה שימושי עבורי אפילו מטלות...
באיזה דגם יש את זה?
4X4
Q7
for J 5

אשמח אם למישהו יש מענה כי ה-4X4 ממש חזק ואצלי חשוב החוזק לא פחות
אנחנו קנינו 4 טלפונים Q7 לבית פשוט כי קנינו אחד וראינו שהוא פצצה אז קנינו עוד 3 אנחנו מרוצים ממש הוא חזק המקשים שלו ממש טובים וכך גם המסך
יש בו גם תזכורות בלוח שנה ויש בו גם תאריכים עבריים כמות גדולה של אנשי קשר תזכורות וכו'
הטלפון ממש מתקדם ומוצלח ממש נהנים ממנו השמע שלו פצצה הקליטה מעולה!!!
המינוס היחיד שמצאתי הוא שהבטריה נגמרת יחסית מהר אולי כי אני משתמשת הרבה לא יודעת קודם היה לי ג'י 10 של פירסט פון ונגמר פחות מהר.

עד כמה ההבדל בין Q7 לפרו 1/10/30?
מפריע לי מאוד של-Q7 יש מקשים קטנים
וחשבתי לקנות את הפרו 1 שיש לו מקשים מרובעים גדולים ונוחים
השאלה באמת האם השמיעה/קליטה שלו טובה גם כן?

חוזר לנושא המקורי של האשכול,

אני מבקש ממי שכבר קנה את המכשיר החדש של משנת יוסף (השבוע נמכר שוב) המשתמש בזה כבר כ-3 חודשים - אם יכול להחכים אותנו מתובנותיו לגבי המכשיר - ובהשוואה למכשירים אחרים,

בתודה מראש

אני לא יודעת על מכשירים אחרים
המכשיר הזה
מכשיר נחמד, טוב מאוד
אבל----
יש פעמים שלא שומעים אותי טוב
הלחצנים קצת דפוקים וצריך ללחוץ עמים שלוש עד שקולט
התוכנה שלו מצוינת, השמיעה טובה, רמקול טוב
לוח שנה טוב רשימות פצצה ......

גם אצלי לא שומעים אותי טוב.
רק ליחסיות, שומעים אותי הרבה פחות טוב מהמכשיר הישן של סאמויקס.

קניתם ילקוט מודן במשנת יוסף השנה?
אולי תדעו איפה אפשר להשיג לו עגלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה