יש לזה חיבר טוב לבלוטוס?
כי עכשיו יש לי Q3 והוא לא מתחבר טוב לשום אוזנייה...
מעולה
מה הוחלט הוא ממומלץ או לא?
נראה שאין חולק על זה שהQ7 הוא המכשיר הכי טוב בשוק
אישית לא התחברתי למכשירי הפרו, הם גם נקראים יותר חלשים מבחינה חוזק.

אבל הפרו נראה יותר יפה:)
שני האחרים מאוד כבדים ומגושמים.
זה באמת שווה את זה?
כי הQ7 גם הכי יקר

מעולה

נראה שאין חולק על זה שהQ7 הוא המכשיר הכי טוב בשוק
אישית לא התחברתי למכשירי הפרו, הם גם נקראים יותר חלשים מבחינה חוזק.
את זה אני יודע מנסיון אך אשמח לשמוע על הפרו מכמה סיבות ביניהם שקע טעינה וממשק

נכוןשQ7 הכי טוב בפיצ'רים ובקליטה, אבל יש עוד פלאפון ששמו אלקטל של חברת ניופאן, שהוא פחות טוב בקליטה ובפיצ'רים מQ7, אבל הוא הטלפון שמחזיק הכי הרבה זמן היום.

תשאלו אותם האם גם בD20 ובX30 יש, כי לי לא ידוע שיש בכולם.

הערת אגב, אני לא המלצתי על המכשיר החדש שמשנת יוסף מוכרים, אני רק עניתי למי ששאל על המכשיר הקודם של סאמוויקס, ולא על המכשיר הנוכחי שאני לא מכי בכלל.
בX30 יש נגן. דרך מכשיר הקלטה, ואז רשימת קבצי הקלטה. כדי שיהיה נגן צריך להכניס כרטיס זיכרון.

מישהו יודע איפה מוקדי השירות של החברה (סאמויקס)?
אם אני קונה את הטלפון ויש בעיות (למשל שלא שומעים טוב כמו שאמרו פה...) - צריכה לנדוד לת"א למשל או שיש נקודות בערים החרדיות?

מה שלא מובן למה במכשירים החדשים לא ניתן לדעת מי השיחה שלא נענתה
דהיינו כתוב על המסך בגדול שיחה שלא נענתה אבל אין שום אפשרות לדעת מי זה רק אם אתה פותח את הנעילה ומציג את השיחה, חבל כי זה חוסך כמה שניות*הרבה פעמים ביום
על איזה מכשיר מדובר?

מנסיון....

נוקיה 215 מכשיר מעולה, אבל קצת קשה להתרגל לזה
4*4 עם בטריה גרמני זה מכשיר מומלץ מאוד
Q7 עדיף מ4*4 מבחינת החוזק במקשים וגם בקליטה

יצא עכשיו מכשיר K65
נראה טוב מאוד
משהו מכיר את זה?

הפרו , הוא מכשיר חמוד , סוללה מחזיקה בין יום וחצי ליומיים . תלוי בשעות דיבור . (ישנם מכשירים שהשמיעה שלהם תקולה , והם מחליפים את זה ללא בעיות .)

בשונה מq7 , אם הינך מתקשר לקו תוכן בטלפון פרו, ולוחץ מספר 1 או 2 , זה מכניס אותך לספר טלפונים של האנשי קשר , ואינך יכול להיכנס לתפריט הראשי , עד שתמחק את מספרים ותצא מאנשי קשר , לעומת זה q7 לחיצות על מספרים הוא לא מכניס אותך לאנשי קשר .

מישהו יודע איפה מוקדי השירות של החברה (סאמויקס)?
אם אני קונה את הטלפון ויש בעיות (למשל שלא שומעים טוב כמו שאמרו פה...) - צריכה לנדוד לת"א למשל או שיש נקודות בערים החרדיות?
אני הייתי במעבדה שלהם במודי"ע (יהודה הנשיא), ואמרו שלכאורה הם יטענו שזה תקין.

יש להם אתר ואפשר לראות את הנקודות שלהם, זו חברה חרדית, כך שסביר שדווקא בת"א אין מעבדה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה