קנינו פלאפון ממשנת יוסף והסים לא נכנס משהו נתקל בתופעה?

קנינו פלאפון ממשנת יוסף והסים לא נכנס משהו נתקל בתופעה?
מה זאת אומרת לא נכנס ?

האם הסים גדול מדי ? - אם-כן תבדקו אם הסים יש לו 2-3 חלקים ואח''כ תוציאו את החלק הקטן,
אם זה לא מחולק - תפנו לסוכן של חברות סלולריות שיש לו צבת מיוחדת לחירור הסים,

אם הברזל לא נפתח - תזיזו אותו לצד ואז זה ייפתח,

חוזר לנושא המקורי של האשכול,

אני מבקש ממי שכבר קנה את המכשיר החדש של משנת יוסף (השבוע נמכר שוב) המשתמש בזה כבר כ-3 חודשים - אם יכול להחכים אותנו מתובנותיו לגבי המכשיר - ובהשוואה למכשירים אחרים,

בתודה מראש
בלת"ק חלקי
היה לי את הטלפון לפני כשנה - שנתיים (כשהיה ביש...)
אחרי כמה חודשים התחיל לגמגם - יש בטריה-אין בטריה ואחרי מס' ימים נגמר סופית. כשניסיתי להחליף לבטריה חדשה (מהחנות) הטלפון שוב נכבה אחרי שניות בודדות

לי זה חוסם לפעמים בטעות מספרי פלאפון אפי' שהם לא ברשימה שחורה
וגם זה לא נכבה באור חוץ עם עושים נעילה אוטומטית
אבל הבטריה חבל"ז [מוטען מהר ולהרבה זמן]

מה זאת אומרת לא נכנס ?

האם הסים גדול מדי ? - אם-כן תבדקו אם הסים יש לו 2-3 חלקים ואח''כ תוציאו את החלק הקטן,
אם זה לא מחולק - תפנו לסוכן של חברות סלולריות שיש לו צבת מיוחדת לחירור הסים,

אם הברזל לא נפתח - תזיזו אותו לצד ואז זה ייפתח,
הסים גדול טיפטיפה... למי פונים? קנונו במשנת יוסף....

הסים גדול טיפטיפה... למי פונים? קנונו במשנת יוסף....
לא קשור למשנת יוסף בכלל,
יש בסים 3 גדלים,
סים - מיקרו-סים - וננו-סים,

כנראה שבסים שלך יש רק 2 גדלים - ואתה צריך או להחליף סים או לבקש מסוכן שיש לו אפשרות ל''חורר'' את הסים ולחלקו ל-2 חלקים (אל תנסה לבד - צריך ''צבת'' מיוחדת).

בלת"ק חלקי
היה לי את הטלפון לפני כשנה - שנתיים (כשהיה ביש...)
אחרי כמה חודשים התחיל לגמגם - יש בטריה-אין בטריה ואחרי מס' ימים נגמר סופית. כשניסיתי להחליף לבטריה חדשה (מהחנות) הטלפון שוב נכבה אחרי שניות בודדות
זה לא הטלפון הנוכחי, זה הקודם שלא רלוונטי כלל לחדש, הן לטוב (הישן יותר איכותי בשמע) והן למוטב (בישן יש בעיות במגעים בנפילה קטנה).

לי זה חוסם לפעמים בטעות מספרי פלאפון אפי' שהם לא ברשימה שחורה
וגם זה לא נכבה באור חוץ עם עושים נעילה אוטומטית
אבל הבטריה חבל"ז [מוטען מהר ולהרבה זמן]
לגבי זה שזה לא נכבה: בערך עוד שבוע ומשהו יצא גירסה חדשה, ואז זה יתוקן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה