ללא ספק Q7 הוא אחד הפלאפונים הטובים ביותר, {כמובן מהכשרים}
וכן פרו 30.
לדעתי Q7.
יש אצלינו בבית את שניהם, והQ7 טוב יותר.
יש הבדלי קליטה בין הפלאפונים לטובת הQ7, ושניהם באותה רשת תקשורת...

לדעתי Q7.
יש אצלינו בבית את שניהם, והQ7 טוב יותר.
יש הבדלי קליטה בין הפלאפונים לטובת הQ7, ושניהם באותה רשת תקשורת...
כמה אורך בטריה שלו?
{ביחס ל4 על 4 מצד אחד {קצר נורא...} וביחס לשיואמי מצד שני - ארוך במיוחד}

נוקיה 215. יש לי אותו כמה שנים. יש לו בטריה טובה (יש כאלו שלא, אולי זה תלוי בבטריה גרמנית או לא אני לא מספיק מבין בזה), איכות שמע וקליטה טובה.

כמה אורך בטריה שלו?
{ביחס ל4 על 4 מצד אחד {קצר נורא...} וביחס לשיואמי מצד שני - ארוך במיוחד}
אין לי מושג. (לא אני משתמשת בו, ולא בדקתי את זה)
נוקיה 215. יש לי אותו כמה שנים. יש לו בטריה טובה (יש כאלו שלא, אולי זה תלוי בבטריה גרמנית או לא אני לא מספיק מבין בזה), איכות שמע וקליטה טובה.
ממש לא ממליצה.
מכירה הרבה שהיה להם את הטלפון הזה, ותוך רגע נהרס השקע טעינה, נהיו בעיות בשמע ובבטריה.

אני מחפש פלאפון כשר עם נגן טוב,
יש הרבה פלאפונים שיש בהם נגן אבל דרך קיצורים כל שהם , ונגן לא משהו ,
ואני מחפש פלאפון עם נגן שיש בו תיקיות וכו'
אשמח למידע

מחיפושים ברשת זה נראה שיש אותו (225) רק תומך ולא כשר

קיצורים - אין לי בעיה שיהיה לחצן שמאלי וכו' ושלא יהיה כתוב את המילה 'נגן' (שזה יש כבר בכמה מכשירים)
ולא שאני יצטרך להיכנס דרך בחירת צלצול וכו'
וגם אני מאוד רוצה תיקיות מסודרות של השירים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה