- הוסף לסימניות
- #2,781
נוקיה 215.
מופיע ברור בתפריט.
מסודר בתיקיות לפי איך שהכנסת לכרטיס זיכרון
מופיע ברור בתפריט.
מסודר בתיקיות לפי איך שהכנסת לכרטיס זיכרון
במכשיר כשר וועדת הרבנים ניתן להכניס כרטיס?נוקיה 215.
בכשר יש נגן?נוקיה 215.
כןבמכשיר כשר וועדת הרבנים ניתן להכניס כרטיס?
לא נראה לי אבל אפשר לשלוח בבלוטוס שירים אבל לא נראה לי שיש הרבה מקום בפניםבמכשיר כשר וועדת הרבנים ניתן להכניס כרטיס?
כן לי יש אבל לא של ועד הרבניםבכשר יש נגן?
יש SMS וכאלה דבריםועדת הרבנים מאשרת למכור בחנויות אשר תחת השגחתה נוקיה 225
מה זה אם לא כשר??
לא מאשרת.ועדת הרבנים מאשרת למכור בחנויות אשר תחת השגחתה נוקיה 225
כן, כשר למהדרין.בכשר יש נגן?
בכשר יש נגן?
וועדת הרבנים לא מאשרת נגן בפלאפון.
כי כאן https://refaeli.co.il/items/5464197-Nokia-215 כתוב שאין נגןכן, כשר למהדרין.
שיואמיאני מחפש פלאפון כשר עם נגן טוב,
יש הרבה פלאפונים שיש בהם נגן אבל דרך קיצורים כל שהם , ונגן לא משהו ,
ואני מחפש פלאפון עם נגן שיש בו תיקיות וכו'
אשמח למידע
אם יש דיון על כשרותו של נוקיה 215, כנראה ששיואמי אינו הפתרון.שיואמי
לא הבנתי , אשמח לפירוט , הוא כשר או לא , ואם לא אז מה הכוונה מדבקה עליו מטעם וועדת הרבנים ...לפני כמה חודשים קניתי בחנות עם הכשר פלאפון 225 עם נגן
והיה רשום עליו במדבקה מטעם ועדת הרבנים
שאין לה הכשר על הפלאפון הזה ואעפ"כ מוכרים אותו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים