לי יש בשנים האחרונות יאנג.
מחזיק מעמד בערך שנתיים.
חוץ מהבטריה שנגמרת מהר, בעיני היא מושלמת.

רק Q7

ני אישית לא נותן ציונים למכשירים במייל אפשר לשאול אותי באישי

מה הפלאפון הכשר הכי זול. שיהיה רק בבית שההורים יוצאים. אבל שלא יהרס אחרי יום. אבל שאר הדברים פחות מעניינים.

יש הרבה חנויות פלאפונים שבניוד של כמה קווים עושים הנחה מאד גדולה על המכשיר, ככה שאם תניידו נגיד 3 קווים (2 קיימים ואחד החדש) יכול לצאת לכם טלפון טוב ויקר ממש בזול או אפילו בחינם.
בהצלחה!

4*4 וQ7 זה אותה חברה?
ולמה אין לשתיהם טייפ סי? האם זה אומר שהמכשיר הוא מיושן ולכן השתמשו בתקן הזה , או שזה סתם חסכנות ?

בדקתי את הQ7 של חבר שבוע שעבר
מקשים על הפנים! צריך ללחוץ פעמיים הרבה פעמים!

עצוב שזה המצב בפלאפונים הכשרים.
אין פלאפון טוב, יש 'הכי פחות גרוע'.

כאילו מה ביקשו מהם??? מה כבר הוא מכיל שהוא צריך להיות דפוק. זה פשוט מרגיז!
זה לא רק הפלאפונים הכשרים, זה בכללי פלאפון מקשים, גם לא כשרים.

התכוונתי לאחד תומך, והשני כשר
נוקיה 225
אני קניתי באליאקספרס ושיניתי את ה IMEI של סים 2
אני לא הכנסתי אבל אני מעריך שבסים 1 אפשר להכניס סים לא כשר
כנ"ל נוקיה 215

לי יש בשנים האחרונות יאנג.
מחזיק מעמד בערך שנתיים.
חוץ מהבטריה שנגמרת מהר, בעיני היא מושלמת.
ממליצה מאוד על יאנג, (אבל עומד לפוג תקפו כשיחליפו ל G5)
מצטרפת וממליצה מאוד (לגבי הבטריה זה קורה אחרי שנתיים לפחות ואז קונים חדש ב 50 ש"ח חוץ מזה אפס תקלות)

לבעלי יש 4*4 המקשים שלו לא כ"כ נשמעים, הקליטה לא משהו בערך שנתיים וכבר היה בתיקון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה