ושיומי הוציאו גירסה מיוחדת לחרדים אפי' שכל הציבור החרדי הוא 'מיליון איש' והוא אפי' לא מכר לכולם
זה ממש לא שיומי.
הטלפון עצמו הוא טלפון ששווק לכל מי שרצה סמארטפון עם מקשים, דבר שיש לו ביקוש כזה או אחר בתוך 10 מליארד אנשים.

רק היבואן בארץ הוציא לזה גירסת אנדרואיד כשרה. מה שמאד קל יחסית במערכת אנדרואיד.
(אכן בגלל שזה כ"כ קל זה גם קל לפרוץ ו/או יש חשש מראית העין לטל' בגירסה הרגילה ולכן הרבנים נאלצו לאסור את זה)
לחברת סמסונג עצמה שווה להתאים מכונת כביסה ישראלית עם תפריט בעברית
זה גם שום דבר, רק להדביק מדבקה, וסביר שרק היבואן בארץ עושה את זה. וגם אם זה היצרן, זה מיועד ל10 מיליון ישראלים, ולא רק ל10% מהם.
והמים של ישראל לא נראה לי כ"כ מיוחדים ובטח יש עוד כמה מאות מליונים עם מים כאלו.

ושיומי הוציאו גירסה מיוחדת לחרדים אפי' שכל הציבור החרדי הוא 'מיליון איש' והוא אפי' לא מכר לכולם
זה לא שיומי, זה QIN
(לחברת סמסונג עצמה שווה להתאים מכונת כביסה ישראלית עם תפריט בעברית ומותאם למים וכו' של ישראל בשביל למכור ל-10 מיליון ישראלים שמתוכם בערך רק 80% דוברי עברית שזה מוצר שצריך אחד בלבד לכל בית, תאר לעצמך כמה שווה להם להשקיע בשביל שיימכר טלפון לאדם ולא למשפחה)
זה ממש לא מסובך, רק לתרגם לעברית את ההגדרות.
אם זה היה הסיפור בפלאפונים המצב היה הרבה יותר טוב...😉

תכלס' איזה מכשיר כדאי לקנות ?
והאם יש מידע על מכשיר חדש (כמובן שטוב) שעומד לצאת ?

90% מהחדשים כוללים נגן מובנה (כמובן לא תוכנה איכותית, אבל כן ניתן לשמוע שירים מסודר ולא רק דרך הצלצולים)
ממליץ על 215 יש נגן
אבל שמעתי שנגן הכי טוב בטלפונים זה 4על 4

אבל שמעתי שנגן הכי טוב בטלפונים זה 4על 4
לפי מה שאני הבנתי כל הנגנים (שבפלאפונים) אותו דבר , ולכולם צריך להיכנס דרך הקלטות לכרטיס ולבחור תיקיה ואז זה מנגן כמו נגן , אבל אם רוצים לבחור עוד דיסק , אז שוב להיכנס להקלטות וכו'
יש פלאפונים שבהם יש אפשרות לעשות רשימת השמעה וזה גם לא הכי נח וזה יש בפלאפון FOUR-G1 ואולי בעוד כמה
וכמובן שאי אפשר לחבר כבל כדי להכניס שירים אלא צריך להוציא את הכרטיס , וב4*4 זה מתחת לבטריה אז כך שצריך לכבות את הפלאפון בשביל זה

נושא לעוס - הפלאפון המומלץ
מתנצל מראש על הנושא הלעוס , אבל ...צריך לקנות פלאפון
השאלה מה מומלץ 4*4 , Q7 , או פרו 10 (שעל אלה שמעתי את הכי הרבה המלצות)
אבל על כל אחד שמעתי חסרונות אחרים , החל מזה שצריך בטריה גרמנית במקום המקורית , שיחות שלא נקלטות כאשר מתקשרים אליהם , מקשים שאחרי תקופה נתקעים , בעיות בשמות באנשי קשר וכו' וכו' ,
השאלה היא האם יש למישהו מידע (מנסיון) מה הוא המכשיר הפחות גרוע ?
לי יש את Q7 וגם את 4*4 והיה לי את פרו 10 אני הכי ממליצה כל 4*4 המקשים טובים לא ניתקע איכותי.
Q7 המקשים שלו מיד לאחר שקניתי נתקעו ופרו 10 המסך שלו נישבר למרות שהיה בתוך תיק התיק נפל על דשא
והוא נישבר!

לא יודעת אם כתבו פה כבר.
יצא ממש לאחרונה דגם של נוקיה. נראה לי 235 קוראים לו.
אין אותו עדיין בכל החנויות.. יש לו נגן מובנה, מצלמה...
החיסרון שעדיין אי אפשר לדעת באמת האם הוא טוב או לא.

לא יודעת אם כתבו פה כבר.
יצא ממש לאחרונה דגם של נוקיה. נראה לי 235 קוראים לו.
אין אותו עדיין בכל החנויות.. יש לו נגן מובנה, מצלמה...
החיסרון שעדיין אי אפשר לדעת באמת האם הוא טוב או לא.

טלפון סלולרי Nokia 235 4G נוקיה - זאפ השוואת מחירים
כן יש אותו לכמה מהחברים שלי ואמרו שבנתיים הוא מעולה והם ממש מרוצים!​

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1226556

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה