עכשיו אני רואה שיש לי כן באנשי קשר את כל המספרים אבל ב2 רשימות
כלומר אני מתחיל לגלול מא עד ת ואז בהמשך מתחיל עוד רשימה מא עד ת שאינה מופיעה ברשימה הראשונה
מישהו נתקל בזה ?

אני הזמנתי את ה220 שזה אותו דבר רק בלי מצלמה ממה שמצאתי במתמחים טופ עדיין לא מצאתי אפשרות להחליף IMEI לבד בשביל שיעבוד עם סים כשר כמו שהחלפתי ב225 הבנתי שיש כאלה שעושים את זה ב60 ש"ח
אתה יודע איפה יש כאלה שעושים את זה ב 60 ש"ח?
או לחילופין יודע מה הצפי שבמתמחים טופ יתנו אפשרות להחליף IMEI לבד?
תודה

אתה יודע איפה יש כאלה שעושים את זה ב 60 ש"ח?
או לחילופין יודע מה הצפי שבמתמחים טופ יתנו אפשרות להחליף IMEI לבד?
תודה
במתמחים טופ יש מי שפרסם שהוא עושה את זה ב60
בינתיים נתתי את ה 220 שלי לחבר והוא שינה IMEI בשוקי פון בדוידקה ב80 ש"ח
בינתיים הזמנתי 235 באלי במבצע נחכה שזה יגיע אולי עד אז יהיה מישהו שיתנדב לגלות איך עושים את זה לבד

אשמח לשמוע חוות דעת אחרי יותר ז ה 235
והאם הדפדפן באמת עובד שזה יהיה אתגר עם הישיבות או שהוא כמו סי 2 שלא עבד?

מישהו הזמין את הפלאפון הזה באלי אקספרס ועובד עם סים כשר?
במתמחים טופ יש מי שפרסם שהוא עושה את זה ב60
בינתיים נתתי את ה 220 שלי לחבר והוא שינה IMEI בשוקי פון בדוידקה ב80 ש"ח
בינתיים הזמנתי 235 באלי במבצע נחכה שזה יגיע אולי עד אז יהיה מישהו שיתנדב לגלות איך עושים את זה לבד
קנינו באלי אקספרס את ה235, נכנס סים כשר ועובד מצויין בלי שום בעיות ובלי צורך בהכשרה.

עולה באלי אקספרס כ200+- ש"ח.

טלפון מעולה, מומלץ.

קנינו באלי אקספרס את ה235, נכנס סים כשר ועובד מצויין בלי שום בעיות ובלי צורך בהכשרה.

עולה באלי אקספרס כ200+- ש"ח.

טלפון מעולה, מומלץ.
כנראה זה תלוי באיזה חברה
בפרטנר זה נחסם

יש לי כזה
ופתרתי את הבעיה של אנשי כשר חסומים
זה ענין בהגדרות
אחלה מכשיר

יש לי כזה
ופתרתי את הבעיה של אנשי כשר חסומים
זה ענין בהגדרות
אחלה מכשיר
קניתי גם בסוף כזה נייד, אשמח לדעת איך פותרים את הבעיה של אנשי קשר חסומים? זה מפריע לי גם
יש גם שמפריע לי זה שהיטוריה שיחות היא קצרה מאוד ונחמק מהר , יש מה לעשות בעניין?

האם יש למישהו ניסיון או מידע לגבי ה-Metal V4 שמפורסם כעת?

קניתי גם בסוף כזה נייד, אשמח לדעת איך פותרים את הבעיה של אנשי קשר חסומים? זה מפריע לי גם
יש גם שמפריע לי זה שהיטוריה שיחות היא קצרה מאוד ונחמק מהר , יש מה לעשות בעניין?
לך לחנות ותעשה עדכון גירסה והכל יהיה טוב
[ממתי שלאחרונה עשו לי עדכון גירסה זה נהיה פל' מעולה (לדעתי הכי טוב) ]

יש לי נוריה 215. 4x4 יותר טוב?

שתיהם לא משהו החיסרון בנוקיה שהמסך שלו נשבר מהר (כבר ראיתי בכמה פלאפונים ) ואילו 4על 4 לפי מה שאני זוכר המקשים שלו ממש לא זורמים ובנוקיה דווקא כן

שבוע טוב
אשמח להמלצה/או לא
על מכשיר פאר ג'י 20
חנות אחת אמרה לי שזה מצוין
וחנות אחרת אמרה לי שזה על הפנים ולכן בכלל לא מחזיקים אותו
אני צריך את הדגם הזה כי שאר המכשירים נשברים לאשתי כל הזמן...
תודה מראש

4*4 מעולה רק הסוללה גרועה והמקשים בעייתיים אחרי תקופה
קיו 7 מעולה ממש רק המקשים קשים ללחיצה ולאחר שנה+ מתחילים לההירס
פרו 30 היו בעיות קליטה בעבר בגירסא האחרונה סידרו את זה לגמרי מבחינת מקשים חוזק וסוללה נראה לי הכי מומלץ אצלי מעל שנה וחצי היה מעולה בחוץ וקצת בעיה במקום עם חוסר קליטה בגירסא האחרונה הכל סודר

יש בעיה אחת שנותן לצפותרק ב600 הקלטות, יש למישהו פתרון??

שבוע טוב
אשמח להמלצה/או לא
על מכשיר פאר ג'י 20
חנות אחת אמרה לי שזה מצוין
וחנות אחרת אמרה לי שזה על הפנים ולכן בכלל לא מחזיקים אותו
אני צריך את הדגם הזה כי שאר המכשירים נשברים לאשתי כל הזמן...
תודה מראש
יש לי את זה , מכשיר חזק , אבל ענק , שמיעה שלו לא טובה , וברגע שמחליפים את הפיצר של השמיעה (שאני עשיתי את זה ) , מאבדים את האחריות של נגד מים ,

בתכלס ממליץ?
וכמה עולה להחליף את הפיצר של השמיעה?
פשוט אין מכשיר אלטרנטיבי חזק כמו זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה