הפלאפון 4*4 שלי נפל למים הכל עובד חוץ ממקש האדום של הפעלת הפלאפון אם יש למישהו מידע מה עושים נא לרשום כאן

לעצם הנושא מכשירים כשרים לא איכותיים
בישיבת ראשי הכוללים על פגעי הטכנולוגיה לפני כמה שנים.
דיבר ראש כולל רשב"י על כך שאם איננו רוצים שישתמשו בתומך כשר חובה ללחוץ שיביאו כמשירים איכותים.
ובקיצור לא עכברא גנב אלא חורא גנב
אם משלמים 200 ש"ח - הוא באמת לא איכותי
אם משלמים 350 על 4*4 וכדו - מקבלים פלאפון מעולה

מישהו יודע היכן בתפריט אפשר לראות את כל רשימת המספרים שהוכנסו לדחיה?

בד"כ אחרי כמה שניות תאורת מסך הפלאפון כבתה (המסך הפך לשלחור), מה שחוסך הרבה בטריה.
פתאום משום מה תאורת המסך כל הזמן דלוקה וזוללת את הבטריה
איפה משנים את ההגדרה לזה?

מה עושים עם ההתראות של האירועים כשזה על מצב שקט זה לא רוטט כשיש אירוע רק אם בכל אירוע אני יגדיר אפשרות של רטט?
כמו''כ יש באג שכשיש אירוע שעבר ואני משנה לו את התאריך למחר אז הוא לא מצלצל אז

יש לי 4X4 ושם אני לא יכול לשמור מספר באמצע שיחה וגם אם אני רושם משפר בזמן שיחה כשהיא מסתיימת הנספר נמחק
האם ב5X5 זה שונה?

יש לי 4X4 ושם אני לא יכול לשמור מספר באמצע שיחה וגם אם אני רושם משפר בזמן שיחה כשהיא מסתיימת הנספר נמחק
האם ב5X5 זה שונה?
כמו שלא מחפשים בגוגל דרך וורד, ככה לא מקישים מספר באמצע שיחה,
אם רוצים לשמור מספר באמצע שיחה, נכנסים ל- אפשרויות\ הוסף שיחה חדשה.
גם אם תנתק את השיחה המספר ישמר במסך, ותוכל להתקשר אליו או לשמור אותו באנשי קשר.

כמו שלא מחפשים בגוגל דרך וורד, ככה לא מקישים מספר באמצע שיחה,
אם רוצים לשמור מספר באמצע שיחה, נכנסים ל- אפשרויות\ הוסף שיחה חדשה.
גם אם תנתק את השיחה המספר ישמר במסך, ותוכל להתקשר אליו או לשמור אותו באנשי קשר.
הדוגמא היא מקורית, אבל לא שייכת למציאות
כיום בכל הטלפונים שיש לי בבית
אם אני מתקשר אליך ושואל מה המספר של מד"א ואתה אומר לי שהמספר הוא 101
אני אומר לך רגע, (אני שם על רמקול) ומקיש את זה בו זמנית על המסך
ואז יש 2 אופציות: או שאני מקיש "סנד" ועובר לשיחה עם מד"א ומשאיר אותך לנתק
או שאני אומר לך להתראות, גוט שאבעס, והמספר נשאר על המסך ואז אני מחייג או מכניס אותו כאיש קשר חדש
ב4X4 אין אאת 2 האופציות...

בנוסף: בהרבה מכשירים שאני מכניס איש קשר ברגע שאני מגיע לשדה של "שם" או "טלפון" אני מתחיל לרשום ישר , ב4X4 אני צריך ללחוץ על עריכה ואז יש אופציה לכתוב

הממשק לא משהו...
העליתי כאן כדי לשאול אם יש עדכון גירסה שאני לא מכיר
ואני מבין שלא.

בנוסף: בהרבה מכשירים שאני מכניס איש קשר ברגע שאני מגיע לשדה של "שם" או "טלפון" אני מתחיל לרשום ישר , ב4X4 אני צריך ללחוץ על עריכה ואז יש אופציה לכתוב
את זה אני לא מכירה.
גם בסמארטפונים, להבדיל, אתה צריך להקיש על השדה כדי שהמקלדת תעלה

במכשיר 5*5 הלוח שנה יותר נח?
ב 4*4 לא אהבתי...
הלוח שנה של השיומי לדוג יתר ברור ונח לשימוש
עשיתי לי תזכורת קבועה כל יום ראשון ב 17:00
והוא היה פתאום ביום תקוע ושעה לא קשורה נזכר מהתזכורת ומתחיל לשגע אותי.
אני רוצה יותר להשתמש בלוח שנה אבל בפלפון הזה זה סופר לא נח
מה אומרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה