מישהו יודע להגיד אם מוגבל שם האירועים בלוח שנה?
אני מחפשת פלאפון כשר שהלוח שנה שם הוא בלי הגבלת אירועים. או שלפחות תהיה לי אפשרות לכתוב הרבה אירועים ולא רק 30-40...
אצלי ב-4*4 לא מוגבל
יש ב5*5 נגן? (דרך ההקלטות כמובן...)
יש לך שני אפשרויות האפשרות הנוחה לשמיעת שיר בודד, = זה דרך פרופילים / אפשרויות / הגדרות / הגדרות רינגטונים
והאפשרות הנוחה לשמיעת דיסק שלם ברצף = זה דרך רשמקול / אפשרויות / רשימת קובצי הקלטה / כרטיס זיכרון
כמה עולה 5*5 חדש?
בחנויות ''אגרויסע מציאה'' בירושלים, עולה 390 = למכשיר עצמו בלבד !!!, + שאר התוספות, מגנים : מגן מסך, מגן סיליקון, = 20 ש''ח, בטריה גרמנית 50 ש''ח +++ ..... (יחד = 460 +++)

יש חנות קרובה באזור ליד (''הקומה הכשרה''), שאני לא יודע אם כבר הביא 5*5,

אבל, כשב''אגרויסע'' היה מחיר הכי זול, = 360 ש''ח ל-4*4, (ולכל שאר הדברים תוספות מחירים נפרדים)

הוא (''הקומה הכשרה'') = מכר ב-339 !!! (21 ש''ח פחות מכולם !)

ואצלן (אצל ''הקומה הכשרה'') זה כלל הכל = מגן מסך, מגן סיליקון, בטריה גרמנית, אוזניות, מטען ואחרוית לשנה !

וכשב''אגרויסע'' עשו מבצע על הפלאפון 4*4 ב=320 ש''ח בלבד, הוא (''הקומה הכשרה'') = הוא הוריד ל-329 ש''ח,
כולל הכל !!!!!!!!!!!!!!!!,

זה חנות חדשה ברחוב הקטן של שטיבלעך ''זכרון משה'' בחפץ חיים 20,

ואם עדיין אין לו ממליץ, להמתין ולחכות, (אני מבלי לדעת בדיוק, הייתי מעריך שיעשה מחיר כולל הכל ב-360 בערך ...)

בהצלחה לכולם,

נ.ב. ועוד מחירים יפים שראיתי אצלו, על הדרך :

ראש מטען יציאה אחת = 7 ש''ח,
ראש מטען 4 יציאות = 20 ש''ח,
ראש מטען 6 יציאות + יציאה 1 טייאפ סי = 25
7 יציאות יו אס בי למחשב = 25 ש''ח,
כבל טייאפ סי, 5 מטר = (כמדומני 25 ש''ח),
20 בטריות AAA (שהכי מחזיקות זמן) 20 ב-20 .
ויש לו מבצעים שווים, גם על מטענים ניידים, עם כמות אמפר אמיתית,
אני חושב שמומלץ לבקר ...

נערך לאחרונה ב:
מהנסיון והידע הרחב שלי בתחום אין כלום פנוי במשפטים
רוצה מלון?
אולי אולי אפשר לסדר לך עוד משהו (ללא דמי תיווך)

מתוקה מדבש
בכוונה זה בלי קשר בין מילה למילה?
התבלבלת באשכול

למה הוא כותב לי את זה?
צילום מסך 2025-02-02 062452.png

מה עם הפלאפונים החדשים ?
K46/V4U/P100/פיליפס/5*5

קליטה
סוללה
איכות
יש למישהו מידע ?
ה P 100 הוא פלאפון מאוד מוצלח בכל המובנים בפרט קליטה, בטריה עוצמתית, למעוננים יש חיפוש בנגן
שמע מאוד איכותי ועוד

רכשתי את הK46 מאוד מרוצה!!
קליטה!
סוללה! ( רק מעצבן שהוא לא מראה נכון את האחוזים )
מכשיר מאוד עוצמתי!

אני בדרך לקנות פלאפון חברת i top
מתלבט בין הדגם הישן t-10 שכתבו עליו בעבר הרבה המלצות, לא נתקלתי באחד שהתאכזב ממנו
לבין הדגם החדש p100 שהוא פחות מוכר
לפי מה שראיתי ההבדלים בן השניים הם שבדגם הישן (t-10) הסוללה בעלת קיבולת של 1750 מיליאמפר, ובדגם החדש הסוללה היא 1400 מיליאמפר,
מצד שני בדגם הישן השקע טעינה הוא מיקרו usb, ובחדש זה טייפ סי.
אשמח לקבל המלצות ממי שיש לו את אחד הפלאפונים
וגם לדעת האם יש להם פנס?

ל - T-10 יש באג שמתכבה פתאום ונדלק מעצמו
פנס אין לשניהם
כמובן שטייפ סי הרבה יותר מומלץ

לטובת הציבור
קוד לפלאפונים PRO 10 ו PRO 30 נראה לי שגם עובד 4X4
#33532271#*
לראות תמונות וגם לשומר מסך
פשוט מטורףףףף!!!!
שימו לב!! יש גרסה חדשה שיצאה בשבועות האחרונים לפרו שחסמו את כל הקודים
מי שמשתמש בזה לא לעדכן גרסה

אוזניות בלוטוס לנובו לא מתאימות..
איזה חברה יש לכם של בלוטוס שמתאים לפלאפון
לכשר/לתומך
תודה

היה לי עד עכשיו פלאפון G5 וזה היה פלאפון מציון,
אשמח לקבל המלצה על פלאפון איכותי שיש גם נגן.

הבעיה הגדולה למי שהתרגל לשמע ברמה של נוקיה, ומקרופון כנ"ל, לא מצאתי אף אחד המכשרים ומהחברות הנ"ל שמתקרב לאיכות של נוקיה הישן והטוב.
אשמח אם מישהו התנסה ויש לו משהו ברמת שמע ומקרופון כמו הנוקיה 208 וכדו'.

הבעיה הגדולה למי שהתרגל לשמע ברמה של נוקיה, ומקרופון כנ"ל, לא מצאתי אף אחד המכשרים ומהחברות הנ"ל שמתקרב לאיכות של נוקיה הישן והטוב.
אשמח אם מישהו התנסה ויש לו משהו ברמת שמע ומקרופון כמו הנוקיה 208 וכדו'.
האיכות שמיעה של הנוקיה החדשים הרבה יותר טובה בפער מה-208
לדוגמא נוקיה 235 8210 ונראה לי שגם 215 ו225
רק שיש להם דברים מעצבנים אחרים כמו שאין אפשרות ללוח עברי וזמני היום ותפילון בשום אופן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה