להגיד לך שהוא מוגן ירי כמו הK35 (שהחזיק לגיסתי 4 שנים בערך אם אני לא טועה) אני לא יודעת
יש עדיין את הטלפון הזה בשוק? K35?
התכונות הבסיסיות של הטלפון שמע, קליטה, סוללה, ועוד הוא פצצה.
איזה טלפון? I TOP?
אולי יש לו את זה יותר משנה
מה יצא?
לי יש 4*4 כשנה וחצי, מרוצה מאוד!!!!!!!!!
האם 4*4 זה גירסת הטלפון של ESCOLLS? א"כ אצל אשתי מקש 0 ומקש 8 לא עבד ולאחרונה המסך לא נהיה לבן...... אולי זה בגלל שזה היה הרבה חשוף למים אך הטלפון שלי של פירסט פון G10 שורד כמה טוב כמה שנים לפעמים יש בעיות קליטה ולא יודע אם בלוטוס מתחבר לזה, וכל זה אפילו שהיה חשוף הרבה פעמים למים.... זה מה שיש לי לומר

אז אולי אפשר לומר ש4*4 מאוד רגיש למים

תכלס השיקולים שלי בבחירת טלפון
BRS: זול והמליצו לי בחנות אך הוא נראה חלש... וגם בפרוג לא ראיתי מישהו שממליץ על זה אולי זה מכשיר חדש?
Q7 נראה שיש הרבה מרוצים
I TOP זה נראה עד כך שאפילו אין לו חסרונות.....
השאלה לגבי המחיר ואיפה הכי זול?

נערך לאחרונה ב:
BRS: זול והמליצו לי בחנות אך הוא נראה חלש... וגם בפרוג לא ראיתי מישהו שממליץ על זה אולי זה מכשיר חדש?
לא היה לו חידושים שזה יכנס בשוק
Q7 נראה שיש הרבה מרוצים
ועכ"ז יש לו הרבה באגים
I TOP זה נראה עד כך שאפילו אין לו חסרונות.....
שימו לב יש שני סוגים יש T 10 ויש P100

כמו"כ יצא מכשיר חדש מבית אסקולס/ קיוליקס בשם 5X5 שנראה לי שזה הולך להיות הפלאפון הכשר הבא
השאלה לגבי המחיר ואיפה הכי זול?
איפה שהשירות הכי גרוע ;);)

כמו"כ יצא מכשיר חדש מבית אסקולס/ קיוליקס בשם 5X5 שנראה לי שזה הולך להיות הפלאפון הכשר הבא
על בסיס מה אתה מעריך כך, על אף שהקודם 4*4 כמו שכתבתי נהרס במקשים ואח"כ במסך כנראה בגלל מים יותר מאשר ה-G10 שהיה לי. אז אולי החברה דפוקה?
שימו לב יש שני סוגים יש T 10 ויש P100
נו וכשהציבור ממליץ למה כוונתו? או כוונתך?

על בסיס מה אתה מעריך כך, על אף שהקודם 4*4 כמו שכתבתי נהרס במקשים ואח"כ במסך כנראה בגלל מים יותר מאשר ה-G10 שהיה לי. אז אולי החברה דפוקה?
כי אם ראית את זה היית מבין
זה מקשים שכל מקש זה מקש
ולא טראנטע כמו 4X4
ולגבי החברה יש לציין ש אסקולס/קיוליקס/ציקלון זה אותו חברה ואם Q7 ן Q3 הגירסאות הקודמות היו טובים אז למה שזה לא יהיה טוב
וחוץ מזה יש חידוש ב 5X5 שהשקע זה טייפ סי
נו וכשהציבור ממליץ למה כוונתו? או כוונתך?
P100 זה מדי חדש
אבל נראה לי שאחרי כל עדכוני גרסאות זה יהיה הרבה יותר טוב מ T10

אצלי בתקופה האחרונה התחילו ניתוקים מידי פעם
סתם כך, בלי סיבה
וכן לוקח זמן להוציא שיחה לפעמים - לפעמים ממש הרבה זמן. (זה היה לי גם קצת ב225)
לא נראה לי שזה קשור לקליטה, כי מעולם לא היה לי את זה בטלפונים אחרים באותה רשת (הוט מובייל)
האם מישהו כאן חווה כאלו דברים?
כן, גם אני רכשתי את המכשיר הזה
ואותה בעיה, מתנתק באמצע שיחות, ולפעמים ההההמממון זמן
עד שהוא עושה טובה ומכניס שיחה לפעילות.
בנוסף אצלי המקשים גרועים מאוד
ואין ספור פעמים אתה מקיש והוא מגיב לאחר שניה וחצי על הההקשה....
או שפשוט לא מגיב להקשות
קניתי מהארץ.... החזרתי לחנות אחרי חודשיים (בטרייד אין)
ורכשתי 5X5 כשר שהוא מכשיר מעולה.

המלצה: (בהמשך להודעה הקודמת)
כבוגר ומעריץ גדול של C2 למעלה מעשור
אל תעשו טעות לקנות את המכשיר הזה (235)
כי פער האיכות הירוד שלו ניכר בצורה משמעותית
אז נכון שבכל מקרה אין על C2 אבל מי שהתרגל למכשיר C2 בגלל
האיכות (המשולבת בתומך כשר מצלמה וכו')
המלצה, אין חלופה טובה, מכשיר כשר רגיל עדיף (5X5)
(ואם אתם ממש ממש צריכים מצלמה או רדיו, פשוט מאוד
תקנו מצלמה, ונגן עם רדיו מהצד.... הכלאים הזה בא על
חשבון האיכות של השימוש בפלאפון שזה העיקר וחבל)

האם 4*4 זה גירסת הטלפון של ESCOLLS? א"כ אצל אשתי מקש 0 ומקש 8 לא עבד ולאחרונה המסך לא נהיה לבן...... אולי זה בגלל שזה היה הרבה חשוף למים אך הטלפון שלי של פירסט פון G10 שורד כמה טוב כמה שנים לפעמים יש בעיות קליטה ולא יודע אם בלוטוס מתחבר לזה, וכל זה אפילו שהיה חשוף הרבה פעמים למים.... זה מה שיש לי לומר

אז אולי אפשר לומר ש4*4 מאוד רגיש למים

ולא טראנטע כמו 4X4
לא יודע על מה אתם מדברים,
יש לי 4*4 כבר יותר משנתיים ומעולם לא היו לי בעיות במקשים ולא שום בעיות אחרות, רק לאחרונה ממש השקע טעינה נהיה קצת חלש אבל עדין עובד מצוין! מרוצה מאד ממנו!

קטסטרופה
מה יהיה בלי הc2
איכות-כל השאר יש באגים או במקשים או תפריט וכו'
רב משימתי-גם מצלמה וגם נגן (רדיו, sms) ועוד (מילון,זמני היום,תפילון,כל התורה-שס רמבם שוע וכו')-למי שרוצה תומך כשר
קליטה מעולה
והשמע שלו טוב והבלוטוס גם
איך יתכן שהולכים לגרום לנו לעבור (בסוף 2025) לחצי טאצ' ומטה הצילו!!!
ברצינות אני לא רוצה כאלו מכשירים אבל עם המכשירים שיש היום מה יעשה הבן ולא יחטא
למישהו יש המצלה על פלא' עם 1.נגן טוב 2. קליטה שמע טובים 3.אפשרות לאפליקציות (בלי חיבור לאינט' חלילה)
4. (הכי חשוב) אמין שיהיה את כל הנ"ל וגם כל שאר הדברים כגון מקשים וכו' בלי צד שיהיה באגים (בc2 אין באגים גם לא בצחוק וה"ה לחצי טאצ' ג'ילי)

קניתי את המכשיר 5*5 הבעיה שזמני היום שלו מכוונים על העיר אלעד ללא אפשרות לשנות.:(
האם משהו עוד נתקל בזה?
מכרתי הרבה כאלא ולא שמעתי כזה תלונה מעולם

בעזרה"י כשאני יהיה ליד טלפון כזה אני יראה איך עושים את זה ואני יסביר לך את זה

כי אם ראית את זה היית מבין
זה מקשים שכל מקש זה מקש
ולא טראנטע כמו 4X4
ולגבי החברה יש לציין ש אסקולס/קיוליקס/ציקלון זה אותו חברה ואם Q7 ן Q3 הגירסאות הקודמות היו טובים אז למה שזה לא יהיה טוב
וחוץ מזה יש חידוש ב 5X5 שהשקע זה טייפ סי

P100 זה מדי חדש
אבל נראה לי שאחרי כל עדכוני גרסאות זה יהיה הרבה יותר טוב מ T10
לא יודע מהיכן המידע על 5*5, אבל במודעות שהם מפרסמים עכשיו, יש כל כך הרבה מלל ומעלות, אבל כשרוצים למנות מעלות אמיתיות אין שם אפילו מעלה אחת. הם כותבים על 200 שיפורים!, שיתנו לפחות רשימה של 20...
מודעה מלאה מלאה מלאה, בלי כלום.
לכן המסקנה שלי, (ושל עוד כמה שראו את המודעה וניתחו אותה), שזה אותה גברת בשינוי אדרת. בדיוק כמו 4*4, רק מיוחצן. מי שנהנה מ4*4 אז בסדר גמור, אבל אין כאן משהו חדש שהולך לכבוש את השוק יותר מ4*4.
(אפילו בטריה שב4*4 אם לא משדרגים לגרמנית זה 0 בטריה הם לא שדרגו. כתבו במודעה שזה 15% יותר מהקודם, שזה אומר במקום 0 בטריה = 0.15, ומה שכתבו שם על המים, נו, זה נחמד, אבל לא בשביל זה פלאפון קופץ קומה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה