צודק ממש
רק עוד חודש עובר לו שנה............
בדקתי מתי קניתי בתאריך 03/04/2024

אבל מה קרה לא אמרתי ש5*5 לא טוב רק שאני מעדיף משהו שעבר עליו חצי שנה שנה לראות שהמקשים לא נהרסים וכל שאר הוירוסים שיש לכל הסינים של היום ... אם הוא סיני לפחות שיעבור עליו שנה ולראות שאנשים נהנים ...

איפה הסי 2 חדש שהחזיק מעמד 12 שנים בכיף??? בסינים צריך לבדוק יותר אתה לא חושב??

וגם הבלוטוס שלו קצת מקרטע לפעמים. קשה לו "לתפוס" ולהתחבר למרות שהם צמודים, ובאמצע שמיעה הוא נקטע לשנייה.

מישהו יכול להסביר לי פעם מה הפלוסבזה שיש טייפ C??
מה זה משנה לי איזה כבל דוחפים לו בדיוק??

שקט טעינה מסוג TYPE-C חזק יותר ממיקרו כי אפשר לחבר אותו ישר והפוך, לעומת המיקרו שכל צד בו בגודל שונה, והכנסה בכח של הכבל הפוך הורסת את השקע טעינה.

נו נו ..
שוין לגמרי....
אל תזלזל...
זה בעיה רצינית! אצלנו כבר "הלכו" כמה פלאפונים ומכשירים אלקטרוניים אחרים בגלל בעיה זו.
יש אפשרות לתקן את זה ואחרי שבועיים זה חוזר לאותו מקום...

הפטנט של כבל טעינה מגנטי מיועד בדיוק לזה. ועוזר מעולה, גם לטייפסי שיכול לאכזב בקלות.
מנסיון הכבל המגנטי נהרס יחסית מהר
נו נו ..
שוין לגמרי.....
לדעתי זו מעלה משמעותית מאד
כל הטלפונים שקנינו בחמש השנים האחרונות נדרשו להחלפת שקע טעינה.
(הבעיה היא לא אצלי אלא במכשירים, כמעט כל מי שאני מכירה החליף שקע טעינה לטלפון שלו אם הוא החזיק מעמד יותר משנה...)

פלאפון CLASS של פירסט פון. משהו משהו.
לעיון בהמשך האשכול המצורף (תגובה 16 ואילך).

לפי ההמלצות שלכם האם כדאי לקנות את ה 5X5 מתנה למישהו שיש לו 4X4 והוא מאוד מרוצה , כלומר יש שינויים משמעותיים שהוא יהנה מהם ?

יש המוווון ניתוקים ובעיות קליטה. גם במקומות שכל הפלאפונים האחרים עובדים, פשוט השיחה מסתיימת באמצע ללא הודעה מראש. אמרו לי שככה זה סים כשר עם דור 4... תכלס סיוט, לפעמים אני יכולה לחייג 5 פעמים למישהו כדי לגמור שיחה של כמה דקות.
הוא נכבה לי לפעמים סתם, הקליטה והשמע לא טובים. לא מאפשר לי לבחור צלצול מהכרטיס זיכרון
הסוללה בסדר, חיפוש אנשי קשר מעולה

שוב מרחו פרסומות ענק על 5*5 עם 1000 מילה ללא שום מעלה.
יש מישהו שהתנסה בזה ויודע להמליץ לכאן או לשם?
האם נכון שהמקשים שם קשים ללחיצה??

שלא צריך להחזיק שלושה כבלים שונים
שאם נתקעת בלי בטרייה תוכל לבקש מכל אחד שנמצא לידך בלי להסתבך אם זה מטען של אייפון/ גלקסי/ מיקרו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה