מנסיון הכבל המגנטי נהרס יחסית מהר

לדעתי זו מעלה משמעותית מאד
כל הטלפונים שקנינו בחמש השנים האחרונות נדרשו להחלפת שקע טעינה.
(הבעיה היא לא אצלי אלא במכשירים, כמעט כל מי שאני מכירה החליף שקע טעינה לטלפון שלו אם הוא החזיק מעמד יותר משנה...)
מעולם לא נהרס לי מכשיר עם שקע מיקרו
מה הקשר זה אמור להיהרס??
אולי אתם לא יודעים להכניס....

מעולם לא נהרס לי מכשיר עם שקע מיקרו
מה הקשר זה אמור להיהרס??
אולי אתם לא יודעים להכניס....
אנחנו יודעים להכניס מצוין את הכבל, זה שקע מאוד בעייתי לכתחילה, ולא סתם הטלפונים החדשים עם TYPE-C...
היה לכם מזל שהטלפונים שלכם עם שקעים יותר טוב, אבל זה לא קרה רק לי, כמעט כל אחד שאני מכירה היה צריך לעשות את זה...

גם אצלי שאני שומר על דברים מצוין נהרס כמה וכמה וכמה פעמים שקע טעינה מיקרו
יש לי עדיין 208 כבר כ 8 שנים, אבל כמובן שכבר החלפתי לו שקע טעינה לפחות פעמיים, אין מה לעשות עם הזמן הוא נחלש ממש בהתחלה רק כבל ספציפי מטעין אותו ובהמשך גם זה לא.

שוב מרחו פרסומות ענק על 5*5 עם 1000 מילה ללא שום מעלה.
יש מישהו שהתנסה בזה ויודע להמליץ לכאן או לשם?
האם נכון שהמקשים שם קשים ללחיצה??
יש לי
המקשים באמת לא מי יודע מה.
חוץ מזה הממשק יחסית נוח, סוללה באורך סביר, לוח שנה עברי ולועזי עם זמני הלכה, שמיעה וקליטה מצויינים ביחס למה שהיה לי לפני... נגן, תזכיר, תזכורות וכו'.
באופן כללי הרע במיעוטו.
אם יש שאלות ספציפיות אפשר לשאול.

יש לי
המקשים באמת לא מי יודע מה.
חוץ מזה הממשק יחסית נוח, סוללה באורך סביר, לוח שנה עברי ולועזי עם זמני הלכה, שמיעה וקליטה מצויינים ביחס למה שהיה לי לפני... נגן, תזכיר, תזכורות וכו'.
באופן כללי הרע במיעוטו.
אם יש שאלות ספציפיות אפשר לשאול.
האם כשאתה מפעיל 'רשימה לבנה' ומישהו שאינו ברשימה מתקשר. האם זה מראה לך על הצג שהוא ניסה להתקשר אליך? אם כן מצוין. כך זה אמור להיות. יש ניידים עם באג שזה לא מראה שניסו להתקשר אליך.
כמו"כ אותה השאלה ברשימה שחורה, האם זה מראה לך שההוא ניסה להתקשר? או שזה בכלל לא מראה זאת?

האם יש הגבלה למספרים שיכולים להיות ברשימה לבנה?

האם כשאתה מפעיל רשימה לבנה ומישהו שמתקשר בחסום האם זה בכל אופן פולש לך לנייד?

האם יש תזמון לפרופילים?

אלו באגים בעיקר במכשירי פרו למיניהם. השאלה מה קורה כאן.

האם כשאתה מפעיל 'רשימה לבנה' ומישהו שאינו ברשימה מתקשר. האם זה מראה לך על הצג שהוא ניסה להתקשר אליך? אם כן מצוין. כך זה אמור להיות. יש ניידים עם באג שזה לא מראה שניסו להתקשר אליך.
לא משתמש ולא השתמשתי אף פעם ברשימה לבנה.
כמו"כ אותה השאלה ברשימה שחורה, האם זה מראה לך שההוא ניסה להתקשר? או שזה בכלל לא מראה זאת?
מופיע ברשימת השיחות שנדחו.
האם יש הגבלה למספרים שיכולים להיות ברשימה לבנה?

האם כשאתה מפעיל רשימה לבנה ומישהו שמתקשר בחסום האם זה בכל אופן פולש לך לנייד?
כנ"ל
האם יש תזמון לפרופילים?
יש אפשרות להגדיר פרופיל לאיש קשר, ויש אפשרות לפרופיל לפי שעות.
לאיזה מביניהם כבודו מתכוון.

לא משתמש ולא השתמשתי אף פעם ברשימה לבנה.

מופיע ברשימת השיחות שנדחו.

כנ"ל

יש אפשרות להגדיר פרופיל לאיש קשר, ויש אפשרות לפרופיל לפי שעות.
לאיזה מביניהם כבודו מתכוון.
לגבי השאלה האחרונה - לשני הפרופילים.

אבל לגבי השאלות העיקריות, אתה כותב שלא השתמשת.

בכל אופן תודה.

שיחקתי קצת במכשיר 5*5 של חבר
והוא היה מאד איטי
לקח זמן כשלחצתי על כפתור שיפתח לי מה שרציתי
זה ככה אצל כולם?

משהו יודע אם באחד הטלפונים אפשר לשמוע שירים?
(אפילו רק דרך הקלטות)
תודה!

שיחקתי קצת במכשיר 5*5 של חבר
והוא היה מאד איטי
לקח זמן כשלחצתי על כפתור שיפתח לי מה שרציתי
זה ככה אצל כולם?
הוא יותר איטי מ C2 לדוגמא, אבל לא מאוד מורגש (מקווה שלא יגיע עם הזמן...)
משהו יודע אם באחד הטלפונים אפשר לשמוע שירים?
(אפילו רק דרך הקלטות)
תודה!
כן, יש נגן וחיפוש בנגן וכו' (ב 5*5)

ה 5*5 הוא כמו ה 4*4 שזה טלפון פצצה ורוב המשתמשים ממנו נהנים מזה
אבל ב 5*5 יש יותר פונקציות (לפי מה שראיתי אצל חבר...)

ס"ה אקסלוס הוציאו טלפונים בסדר גמור

(כמובן שאין כמו ה208 והC2 שאין להם תחליף...)

הC2 שלי כבר זקן (13 שנים +), לשמחתי הוא עדיין חי ובועט ולא זקוק לסיוע כלשהו,
אממה, יש מי שלוקח לו לאט לאט את העצמאות...

בקיצור- כנראה הורידו אנטנות ובמקום העבודה יש לי 0% קליטה...
המליצו לי על פרו 30 או על Q7- מה היתרונות שלהם ומה החסרונות?
לגבי 5*5- אמר לי המוכר שאין לו עדיין מספיק נסיון בגלל שהוא חדש בשוק, אם יש מידע עליו- גם אשמח.

אשמח למידע עם השוואה לC2...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה