הC2 שלי כבר זקן (13 שנים +), לשמחתי הוא עדיין חי ובועט ולא זקוק לסיוע כלשהו,
אממה, יש מי שלוקח לו לאט לאט את העצמאות...

בקיצור- כנראה הורידו אנטנות ובמקום העבודה יש לי 0% קליטה...
המליצו לי על פרו 30 או על Q7- מה היתרונות שלהם ומה החסרונות?
לגבי 5*5- אמר לי המוכר שאין לו עדיין מספיק נסיון בגלל שהוא חדש בשוק, אם יש מידע עליו- גם אשמח.

אשמח למידע עם השוואה לC2...

יש המוווון ניתוקים ובעיות קליטה. גם במקומות שכל הפלאפונים האחרים עובדים, פשוט השיחה מסתיימת באמצע ללא הודעה מראש. אמרו לי שככה זה סים כשר עם דור 4... תכלס סיוט, לפעמים אני יכולה לחייג 5 פעמים למישהו כדי לגמור שיחה של כמה דקות.
הוא נכבה לי לפעמים סתם, הקליטה והשמע לא טובים. לא מאפשר לי לבחור צלצול מהכרטיס זיכרון
הסוללה בסדר, חיפוש אנשי קשר מעולה

מכירה גם את ה-7
בגדול אין הרבה הבדל חוץ מהמקשים (לדעתי של Q3 נוחים יותר)
והמחיר כמובן.
קליטה פצצה, בטריה ארוכת טווח, תפריט נוח (פחות או יותר, שיאומי זה לא.)

סליחה שאני פורץ פה עם מכשיר שלא שאלו עליו, אבל אני ממליץ על טלפון 'נקסוס' G4 שלדעתי הוא בדיוק כמו כל הנ''ל רק עולה בדיוק חצי מחיר: 219 ש''ח... לא מוכרים אותו בחנויות תקשורת אלא רק במכירות בבתים שנקראות 'ת''ת פון' - יש להם מוקדים בכל הערים - חפשו את המודעה שלהם מחר ביתד.

סליחה שאני פורץ פה עם מכשיר שלא שאלו עליו, אבל אני ממליץ על טלפון 'נקסוס' G4 שלדעתי הוא בדיוק כמו כל הנ''ל רק עולה בדיוק חצי מחיר: 219 ש''ח... לא מוכרים אותו בחנויות תקשורת אלא רק במכירות בבתים שנקראות 'ת''ת פון' - יש להם מוקדים בכל הערים - חפשו את המודעה שלהם מחר ביתד.
זה לא חצי מחיר. אני קניתי את ב-300 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה