בסוף שנת 2025 לפחות. כרגע עדיין פעיל.
והנה בקשתי ליזם המוכשר:
כשאתה מוציא אותם שוב, תוציא על דור 4!
אדון נוקיה מת מזמן. כרגע זה חברה סינית שקנתה את השם בלבד.

אם זה מכשיר חדש, זה כמובן לא יהיה באותה איכות של C2.

ומכשיר חדש דור 3 לא אמור לעבוד.
מכשיר שכבר מחובר לרשת אכן עדיין עובד עד סוף 25.

(הבעיה היא לא אצלי אלא במכשירים, כמעט כל מי שאני מכירה החליף שקע טעינה לטלפון שלו אם הוא החזיק מעמד יותר משנה...)

אנחנו יודעים להכניס מצוין את הכבל, זה שקע מאוד בעייתי לכתחילה, ולא סתם הטלפונים החדשים עם TYPE-C...
היה לכם מזל שהטלפונים שלכם עם שקעים יותר טוב, אבל זה לא קרה רק לי, כמעט כל אחד שאני מכירה היה צריך לעשות את זה...
יש לי 4*4 יותר משנתיים ורק בשבוע שעבר החלפתי לו שקע טעינה כיוון שהוא נחלש והכבל לא נתפס בו טוב.
ומשום מה מעולם לא קרה לי שניסיתי להכניס את הכבל הפוך...

שלא צריך להחזיק שלושה כבלים שונים
שאם נתקעת בלי בטרייה תוכל לבקש מכל אחד שנמצא לידך בלי להסתבך אם זה מטען של אייפון/ גלקסי/ מיקרו
אני לא יודע איך זה אצלכם, אבל אצלי כל המכשירים עם מיקרו (פלאפונים, נגן, פנסים וכו') ופשוט יש במטען כל הזמן את הכבל ומכניסים מה שצריך,
רק לאחרונה קניתי נטסטיק עם טייפסי ודוקא הוא מפריע שבשביל להטעין אותו צריך להחליף כבל...

אני לא יודע איך זה אצלכם, אבל אצלי כל המכשירים עם מיקרו (פלאפונים, נגן, פנסים וכו') ופשוט יש במטען כל הזמן את הכבל ומכניסים מה שצריך,
רק לאחרונה קניתי נטסטיק עם טייפסי ודוקא הוא מפריע שבשביל להטעין אותו צריך להחליף כבל...
אז תתכונן לזה שעוד חמש שנים הכל יהיה עם טייפסי

הפטנט של כבל טעינה מגנטי מיועד בדיוק לזה. ועוזר מעולה, גם לטייפסי שיכול לאכזב בקלות.
כן, וכשתהיה ברכבת \באוטובוס תתחיל לחפש בין כולם למי יש כבל מגנטי?
טייפ-סי השתלט על העולם. והוא לא מאכזב.
האיחוד האירופי הודיע, שהחל משנת 2030 ימכרו רק מכשירים עם טעינת טייפ-סי,
שמעתי שתכננו את זה לפי הצרכים של היום, והוסיפו עוד חוט ריק אם יצטרכו בעתיד.

איזה, הקבוע או הנשלף?
ובכל מקרה, מוטב להוציא פעם אחת בחודש באוטובוס מכמה פעמים ביום
הרעיון של הכבל המגנטי זה שזה חזק וקשה להוציא את זה, אחרת כל תזוזה קטנה מזיזה את החלק שמחבר וזה נהרס...

אצלנו זה אומר כשנתקעים בנסיעה/ בעבודה/ בחתונה בלי מטען
לא יודעת מה איתכם, אבל הסביבה שלי לא הומוגנית ברמה שלכולם יש טלפון מאותה חברה וכמעט מאותו דגם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה