מישהו יודע האם הולך להגיע נוקיה C2 דור 4?
חבר אמר לי שבאחד החנויות בדוידקה אמרו לו שהולך להגיע בקרוב...
אם מישהו יודע על זה משהו אשמח שיעדכן...
תודה לכולם!
אין כזה דבר c2 דור 4 כבר לא מייצרים אותו הרבה מאוד זמן .....
וגם מי שיש לו מכשיר ישן צריך להחליף אותו עד סוף 2025

ל-PRO 30
אל תתקרבו!!!!
הוא פשוט גרוע!!!!!
בעל חנות טלפונים
המליץ לי בחום על הטלפון PRO 30
אמר שלכל ה 5*5 4*4 וכל ה Q למינהם
הרבה חוזרים עם תקלות
למישהו יש מידע כזה
אני לפני רכישת המכשיר
אשמח לחו"ד
תודה.

המליצו לי בחום על פרו 30
אשמח לחו"ד
אמרו של שכל ה 5*5 4*4 וה Q למינהם
יש הרבה תלונות
אני לפני רכישת המכשיר אנא עזרתכם

דווקא על הפרו בגירסא הקודמת היו הרבה תלונות.
אני עם 4*4 כבר יותר מחצי שנה בלי תקלות, ויש כל הזמן עדכוני גירסא ושיפורים שניתנים להתקנה באופן עצמאי ללא צורך ללכת למעבדה.
יש לנו גם מכשיר כזה שנפל למים עמוקים ונשאר עובד (קצת צולע, אבל עובד מצוין).

היה לי 4*4
אחרי חצי שנה נהרסה הדיבורית
ופחות משנה נפל למים עבד וצלע
ושבק חיים לגמרי בסוף
בעל חנות טלפונים המליץ לי על הפרו
ועכשיו אני מבררת
דווקא על הפרו בגירסא הקודמת היו הרבה תלונות.
אני עם 4*4 כבר יותר מחצי שנה בלי תקלות, ויש כל הזמן עדכוני גירסא ושיפורים שניתנים להתקנה באופן עצמאי ללא צורך ללכת למעבדה.
יש לנו גם מכשיר כזה שנפל למים עמוקים ונשאר עובד (קצת צולע, אבל עובד מצוין).

לאמא שלי הי 4*4
ונהרס לה תוך חודש
לי יש כבר שנה 4*4 והוא עובד מעולה
אז זה לא אומר שאם למישהו נהרס תוך שבוע שהמכשיר לא טוב
כל אחד ואיך שהוא מתנהג עם המכשיר
ככה אני חושבת..

Q7 זה הפלאפון הכי טוב מכל הפלאפונים הזוועתיים שיש כיום
הוא מהיר יחסית ומחזיק טוב גם בנפילות אבל יש גם כאלה שנפלו אתו כי הוא לא צפוי
אבל בד"כ אנשים מרוצים ממנו בס"הכ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה