גם אני קניתי לא מזמן
דווקא הבטריה לא נגמרת לי מהר
כל השאר עניין של הרגל
פלאפון מעולה

בעלי חנויות טענו לי שה 7 יותר טוב בהרבה מה 8

שלום יש לי 4X4 ובימים האחרונים מאז שהחלו ההתרעות במכשיר שלי משהו עובר על הפלאפון,כאשר אני בשיחה ומישהו מתקשר אליה זה אוטומטית מנתק לו,וכל מי שמתקשר אליי באופן כללי זה מראה כאילו השיחה הינה שיחה שהופנתה,משהו הזוי...
אם למישהו יש מושג אשמח לעזרה!

יש עוד משהו שצריך לשבח את הQ8 ובכללי את החברה
1 את השירות האדיב, חד משמעי מאוד אדיב, חוזרים אילך מאוד מהר.
2 יש עם מי לדבר על באגים שיתקנו לגירסאות הבאות
3 אפשר לעדכן היום גירסה מכל מחשב בבית, שזה ממש שידרוג משמעותי
4 בהרצה, עדיין לא לכולם, יהיה אפשרות לשמור את כל הנתונים של הפלאפון במחשב, אנשי קשר תזכירים ועוד.

מה הבעיה בסדרה הזו?
אני לא יודע מה הבעיה בכל הסדרה, אבל לי יש Q7, הייתי צריך פלאפון חזק, היה לי לפני g10 אבל מכיוון שהוא דור 3 לא יכלתי לקנות אותו שוב, התקשרתי לכמה מוכרים וכולם המליצו פה אחד על Q7 והאמת שממש התאכזבתי.
לדוגמא, בהטענה- יכול להיות כתוב לך 80% לאחר כמה דקות זה צונח ל30% ואז מזנק שוב, בנוסף הטלפון לא חזק מספיק, מרגיש צעצוע, מסכים עם מה שכתבו שזה תופעת עדר.

יש לי P100
הבטרייה מחזיקה לי הרבה זמן בין טעינה לטעינה
אולי תשאל שאלות ספציפיות - תמקד מה מחפש

בכללי, איך הוא?
עמיד לנפילות?
העיצוב שלו, יפה או מטופש כמו Q7? ברור מספיק?
מהיר בתגובה להקשה?
שמע ברור?
מקשים איכותיים?
יש כניסת כרטיס זיכרון ונגן שמע?
כניסת מטען (טייפ סי) איכותית ונשמרת לאורך זמן?
מה הבעיה בסדרה הזו?
אתה יכול לפרט?
הבטרייה, כפי ש @כי אנו עמך כתב\ה.
העיצוב שלו גם לא משהו. (מתגעגעים לC2 הוותיק...) + שגיאות כתיב מטופשות.
מההקשה ועד התגובה של המכשיר ניתן לומר קפיטל תהלים שלם.
ועוד משהו, מהתקופה האחרונה: בעת קבלת התרעה מפיקוד העורף, הפלאפונים האלו, חלקם לפחות, נתקעים ואין ברירה רק להוציא את הבטרייה.
מה שכן, המקשים והשמע די בסדר.
אגב, יש סיבה שהכניסה לכרטיס הזיכרון (בכל המכשירים) היא מתחת הבטרייה, ולא בחוץ כמו הC2? למה צריך לכבות את המכשיר לפני הוצאת הכרטיס?

אין כמו ה c2
אבל זה לא קיים.
מישהו מכיר את המכשיר המחודש של k46
הוציאו אותו כעת שוב במהדורה חדשה
ראיתי פרסום של המכשיר ועושה רושם טוב
אבל הייתי רוצה לקבל המלצות מאנשים בשטח

עמיד לנפילות?
יש לי מגן... אבל למכשיר עצמו גם יש מסגרת כזו שאמורה כנראה לשמור
העיצוב שלו, יפה או מטופש כמו Q7? ברור מספיק?
לא מכירה את הQ7
מהיר בתגובה להקשה?
מהיר
אומרים שכן
היה לי לפני כן שיאומי, אני לא רואה הבדל גדול לטובה, אולי כי גם שיאומי נחשב מצוין
מקשים איכותיים?
בינתיים עם המכשיר חצי שנה. אין בעיות, אבל זה לא הרבה זמן
סוג הכפתורים זה לחצנים מגומי שבולטים מהמכשיר, לדעתי אמורים להחזיק
יש כניסת כרטיס זיכרון ונגן שמע?
יש כרטיס זיכרון. ואפשר להפעיל שירים
כניסת מטען (טייפ סי) איכותית ונשמרת לאורך זמן?
טייפ סי - כן. לא נתקלתי בבעיות

נערך לאחרונה ב:
K46 כושר מובייל
מאד מרוצה
יש לי כבר כמה חודשים
דור 4
שמע מעולה
בטריה טובה
נגן
ועוד תפריט נרחב

שלום יש לי 4X4 ובימים האחרונים מאז שהחלו ההתרעות במכשיר שלי משהו עובר על הפלאפון,כאשר אני בשיחה ומישהו מתקשר אליה זה אוטומטית מנתק לו,וכל מי שמתקשר אליי באופן כללי זה מראה כאילו השיחה הינה שיחה שהופנתה,משהו הזוי...
אם למישהו יש מושג אשמח לעזרה!
זה תקלות שקורות בחלק מהמקרים כאשר יש רמי לוי על דור 4 (יתכן וגם בחברות אחרות)
תחזרו חזרה לדור 3 ותבדקו אם הסתדר

אני צריך לקנות פלאפון כשר חדש עד עכשיו היה לי 4X4 ומאוד נהנתי ממנו משהו יודע או מכיר את שני הפלאפונים - 5X5 ו Q8 ויודע להמליץ לי מה יותר טוב?

אני מעוניינת למכור ,חדש לגמרי ,עדיין סגור באריזה , 200 ש"ח
פלאפון סאמויקס ikosher J5 מאושר וועדת הרבנים שחור​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה