ה K46 מגיע עם מגן סיליקון בתוך הקופסא כמו הקיו 8?
או שצריך לקנות בנפרד?

וכמה מגן סיליקון פשוט עולה?
כשאני קניתי הוא לא הגיע עם מגן, אבל זה אמור להיות משהו זול לקניה, כמו שאר המגנים בחנויות.

הקיו 8 וה5 על 5 זה אותו מכשיר בדיוק
רק העיצוב החיצוני שונה
זה לא נכון.
כלומר התוכנה אכן של אותו יבואן, אבל זה בהחלט פלאפון אחר עם שינויים רבים.
כל הפלאפונים הכשרים בסוף די דומים בחומרה הדברים המבדילים יכולים להיות לדוגמא איכות מקשים בטריה קליטה וכו'

מה המחיר של הפלאפון הזה,
ברפאלי הוא ב429, יש יותר זול מזה.
(בלי ניודים)

מכחיש. המקשים שלו - מיליון דולר. ניסית או רק שמעת?
ניסיתי, [אציין שהיה הבדל בין פלאפון חדש לישן, בפלאפון חדש זה היה ממש קשה ללחוץ על מקשי האמצע]
כבר כתבתי שהשוויתי בחנות בינו לבין הQ8 והאייטופ ניצח.
כתבתי על העוצמה, לא על הצליל בזה כנראה בהחלט יש פלוס לאייטופ 100
עדיין לא נתקלתי בזה.
חמוד, מכמה מכשירים הניסיון שלך?
תברר בבקשה במעבדות, רצוי במעבדות של משווקי הטלפונים האלה.
כבר כתבתי למעלה מה שמצאתי. העיקרי זה הפנס, שאינו קיים.
לא דיברתי על חסרונות דיברתי על כשלים, הטלפון מתנתק פתאום, לא נדלק ועוד.
אני מצהיר. וגם ארזתי לבד.
אני מעריך את זה מאוד, ובכנות.
יש לי הערכה רבה למי שמתאמץ להועיל לאחרים
ואגב, מה האינטרס שלך בלהכפיש את זה, כשאין לך?
אין לי אינטרס, רק אני גם מתאמץ להועיל לאחרים מנסיוני.

איני מכיר את גפנים.
אבל התפתחה תרבות בפורומים, שבה כל אחד שמפקפק בהמלצה של מישהו מיד מאשים אותו בקשר לשיווק.

אז מה אתם מצפים, איך אנשים ימליצו? זה לא נורמלי.

מה שמגיע פה זה תודה רבה ל @גפנים על ההשקעה והפירוט.
כמה נכון. כמה צודק.
וכמה כדאי שמשווקי פלאפונים יהיו ישרים ויבצעו גילוי נאות על האינטרסים שלהם. עד אז ניאלץ להמשיך להיות חשדנים.
ושוב תודה ל @גפנים

מכשיר מצוין, לדעתי עיקר החידוש הוא בלחצנים, אך יש בו חיסרון גדול שמשום מה הבלוטות' מתנתק מעצמו מאוד הרבה פעמים.

בגדול החברה היצרנית מוציאה כל יומיים פלאפון חדש, והתוספות הן ג'אדג'טים לצעירים. אם אין צורך בהם אפשר לקנות את אחד היותר פשוטים ומקסימום לעשות בחינם עדכון גירסה. אבל מוממלץ זה או 5X5 בשביל הלחצנים

לי יש Q8 תותח ברמות!!! מרוצה ממנו מאד יותר טוב מ5X5 מQ7 הוא יותר משודרג - לא הבדל משמעותי פחות טוב למיטב ידיעתי (יש גרסה שQ8 הוא בעצם נסיון לפתח את Q7 ללא הצלחה ושהוא יצא יותר דפוק... לדעתי שטויות) לגבי צליל שמתנתקת השיחה ניתן לשנות בהגדרות, המינוס היחיד שאני לא הצלחתי לטפל בו בנתיים היה שלפעמים אין צליל חיוג!!!

לי יש Q8 וזה עושה לי הרבה בעיות בקליטה ומתנתק הרבה באמצע שיחות לפני זה היה לי 4X4 וזה היה מעולה

לי יש Q8 דווקא נחמד, חוץ מזה שהוא יפה, המקשים שלו עובדים מעולה, בניוד לQ7 ול5X5.
מה שכן, אין בפל' הזה מסנני קול, והשמיעה פחות איכותי והמקשים שלהם גרועים, , גם הבטריה נגמרת מהר אבל אפשר לקנות בטריה של Q7 (אני חושבת שזה אותה בטריה) המפרט של הנגן יותר מוצלח מQ7 ועוד דברים בקטנה כמו צלצולים ורקעים

לי יש Q8 דווקא נחמד, חוץ מזה שהוא יפה, המקשים שלו עובדים מעולה, בניוד לQ7 ול5X5.
אני מסכים איתך בכל מילה אבל מהקליטה שלו אני סובל
וכן רציתי לשאול אם מישהו כבר היתנסה על הפיליפ 2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה