נא עזרתכם.
איזה מכשיר מומלץ יותר Q8 או K46?
או אולי מכשיר אחר?
אודה להמלצות בבקשה.

תוכל לפרט ממה אתה מרוצה?
והאם יש הקלטת שיחות אוטמטית בטלפון?
הקלטת שיחות אוטומטית יש אבל צריך להכניס כרטיס זיכרון כי אחרת אין מספיק מקום ואחרי 2 3 שיחות הוא מפסיק להקליט.
אני מרוצה מהכל (שוב יש לי קיו 7 ולא קיו שמונה אבל לכאורה זה אומר הרבה) אני מחזיק את הפל' כבר קרוב לשנה והוא עדיין עובד מצוין ללא תקלות. יש לו שמע מצוין. והוא מגיב מהר. הממשק שלו נוח
יש לו באג קטן (שאולי בקיו 8 כבר תקנו) שאם הטלפון מתכבה אז כשמדליקים שוב לוקח כמה דקו' עד שאנשי הקשר מופיעים (מופיעים רק מספרים וכנ"ל גם ביומן שיחות).
מקוה שעזרתי

מישהו שמוכר את כל הפלפונים של החברה הזו בזול. באיזור בר אילן בירושלים.
0534119255

חסרון שלדעתי מאד משמעותי בQ8 זה שאין צליל בסיום שיחה,
אני מוצא את עצמי לא פעם, עומד ומדבר והשיחה אינה פעילה...
אפשר לשנות את זה בהגדרות
זה נקרא צליל סיום שיחה
זה נראה לי בהגדרות פרופילים
ואגב בלי ויכוח Q8 מכניס את הQ7 בכיס הקטן

לדעתי Q8.
שימו לב, הגרסאות מתעדכנות כל הזמן, ואתם יכולים לעדכן את הגירסה לבד.
קחו בחשבון שצריך ידע מינימלי במחשבים, וכמו כן לגבות את כל מה שיש על המכשיר.
בנוסף צריך לקחת בחשבון שכל ההגדרות של המכשיר כולל המספר חיוג מהיר מתאפסים להגדרות יצרן ונמחקים.
העדכון נעשה דרך תוכנת WOT שאפשר להוריד אותה מפה:
לסדרות אסקולס:
ולקיוליקס:
(נראה לי שזה אותו דבר בדיוק, אבל לא בדקתי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה