יש ברב שפע ב900 שקל
ובחיימקה בבני ברק ביותר זול
לי יש את הגדול, די חדש אבל בינתיים הוא ממש פצצה

היי
היה כאן באשכול את הקוד של 4*4
ויש לי 4*4 וזה עובד לי ונפתח לי כל מיני אפשרויות באנגלית
למישהו יש מושג מה אפשר לעשות עם זה ?
כאילו זה באמת פותח משהו ?????
זה בדיקה לטלפון שכל מיני דברים עובדים כמו התאורה המסך המקשים המיקרופון וכו'
נראה לי שאי אפשר לפרוץ שם לדברים כמו תמונות וכו'
אבל אפשר לאפס שם את הטלפון אז צריך להזהר

זה בדיקה לטלפון שכל מיני דברים עובדים כמו התאורה המסך המקשים המיקרופון וכו'
נראה לי שאי אפשר לפרוץ שם לדברים כמו תמונות וכו'
אבל אפשר לאפס שם את הטלפון אז צריך להזהר
מה זה אומר לאפס את הטלפון.? מה זה עושה?

מתנצל על הנושא הנדוש.
חשוב לי בעיקר שהסוללה תחזיק מעמד זמן נורמלי בין הטענה להטענה, שהשמע יהיה בסדר (לא מידי גבוה או נמוך).

ממליץ בחום על פרו 30 (יש לו חיסרון שאין לו פנס רגיל, רק פנס במסך (מסך לבן))

יש לי בעיה שכל שיחה למספר קצר כמו * או 106 נגיד- מגיע למשטרה.
מישהו מכיר?
בפלאפון אומרים לי שזו הגדרה על המכשיר..

הי מעוניינת לקנות טלפון 235 באליקספרס אשמח לשמוע ממי שקנה אם זה תומך בדור 4\
תודה רבה!!

קניתי לאחרונה,
אינני מכירה מכשירים אחרים, אך אומר מספר נקודות, שהפריעו לי במעבר מהמכשיר הקודם שהיה לי (דור 2 ישן),
ביומן שיחות, לא עושה צורה של נכנס, יוצא, נדחה, אלא רק צבעים שצריך כל פעם לזכור מה כל אחד,
כמו"כ כל שיחה ממישהו, מביא באותו תיבה את כל השיחות ממנו, יוצא ונכנס וכו', ולא בתיבות נפרדות, (ענין של הרגל),
בחיפוש באנשי קשר, אחרי שהגעתי לאדם שרציתי, צריך עוד לחיצה, בשביל לחייג, ולא עומד עליו אוטומטית,
אין מספר לכל שורה בפונקציות, כך שבלחיצה אחת ניתן לרדת כמה שורות.
אין צליל סיום שיחה (אולי זה הגדרה שלא הצלחתי להגדיר),
בטריה שנגמרת מהר.
חוץ מזה בסך הכל מכשיר חזק וטוב.
גם לי יש את המכשיר הזה ומפריע לי מאוד הדבר שאין צליל ניתוק שיחה כך שניתן לדבר ולדרוש ולא יודעים שהשני ניתק כבר עד שמקבלים צלצול באוזן שההוא מתקשר בחזרה,

אך ידוע לי (מחבר שעשה זאת) שניתן לעשות עדכון גרסה למכשיר (בחנויות שמוכרים או אצל המשווק שמשרדו נמצא בירושלים ברחוב אבינדב-כתובת מדוייקת יש על הקופסא של המכשיר), ואז יש כן צליל ניתוק שיחה וכן המסך עובד בתיאום עם הלחצנים ולא בפיגור דבר שמאוד הפריע לי אישית ועוד אופציות נוספות לדוגמא מה שאני זוכר כעת יש שינויים בשעון המעורר (לא זוכר בדיוק מה אך שינויים לטובה).
אני אישית מאד אהבתי את הלחצנים לא חושב שיש עוד מכשיר כשר דור 4 עם לחצנים מעולים כאלו.

לי יש Q8 וזה עושה לי הרבה בעיות בקליטה ומתנתק הרבה באמצע שיחות לפני זה היה לי 4X4 וזה היה מעולה
תבדוק מול חברת הסלולר האם הסים שלך תומך בדור 4! יכול להיות שזה הבעיה כי לי זה עובד מצויין,
וכן לגבי הבלוטות' למי ששאל ע"כ לי זה עובד מצויין ומתנתק רק כשנגמר הבטריה לבלוטות'.

תבדוק מול חברת הסלולר האם הסים שלך תומך בדור 4! יכול להיות שזה הבעיה כי לי זה עובד מצויין,
אבל לפני זה היה לי 4X4 וזה עבד מצויין אז לכן לא נראה לי שהבעיה היא בסים אלא בפלאפון

אבל לפני זה היה לי 4X4 וזה עבד מצויין אז לכן לא נראה לי שהבעיה היא בסים אלא בפלאפון
אם לא החלפת סים והחלפת רק פלאפון לך לחברה יש להם משרד ברחוב אבינדב בירושלים מקווה שיהיה להם פתרון עבורך. אני מכיר חבר שהלך להם אם אותו בעיה ולאחר בדיקה שהם עשו אמרו לו שהבעיה היא בסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה