יש לי Q8 גרסה VO1 איך מעדכנים גרסה?
יש אפשרות לעשות את זה לבד באתר של קיוליקס
(חשוב מאוד לזכור לגבות את האנשי קשר אחרת הם נמחקים
לצמיתות ואין מה לעשות),
או שאפשר ללכת למעבדה (לחלק מהחנויות גם יש) באזור שלכם, חלקם עושים בחינם,
חלקם בתשלום.

יש לי בעיה שכל שיחה למספר קצר כמו * או 106 נגיד- מגיע למשטרה.
מישהו מכיר?
בפלאפון אומרים לי שזו הגדרה על המכשיר..
אני מאד ממליצה לעשות איפוס הגדרות
הסתבכתי השבוע עם חוסר יכולת לקבל טלפונים מאנשים שלא ברשימה.
בדקתי את כל ההגדרות כולל רשימה לבנה וכד'
ובסוף רק איפוס ההגדרות עזר (הקוד הוא 0000)

הטלפון עולה 279-315.
לא שווה לקנות ביותר.

ב279 יש שני חנויות שמוכרות ושניהם ב'מודיעין מכבים רעות'.
מצרף קישור לקניה ב279. עם משלוח חינם.

הטלפון עולה 279-315.
לא שווה לקנות ביותר.

ב279 יש שני חנויות שמוכרות ושניהם ב'מודיעין מכבים רעות'.
מצרף קישור לקניה ב279. עם משלוח חינם.

באלי אקספרס עולה בערך 190-200
לא שווה לקנות ביותר...

יש מי שעבר על כל האשכול ויוכול לסכם
יתרונות וחסרונות על המכשירים הקיימים היום בשוק

לי יש Q8 במצד דור 4 יש בעיה של ניתוקים באמצע שיחה ובדור 3 אין את זה, אבל אין קליטה איכותית.

גם לי הדיבור ברמקול לא טוב... זה אומר שאם הטלפון על רמקול על השולחן לא ישמעו טוב... אבל אם הוא ליד האוזן אז כן שומעים...
אבל מי שלא מדבר ברמקול הרבה אז זה בסדר...

החסרון הגדול בQ8, שהרמקול שלו נמוך מאד מאד. לא שייך כמעט להשתמש בו בשיחות מבלי להקריב את הטלפון לאוזן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה