הK46 מנצח לדעתי,
היצרן שלו הוכיח כבר בכמה וכמה ניידים שהוא הוציא (את כל סידרת הK)
שהפלאפונים שלו הם הכי חזקים, יש לי קרוב משפחה שמחזיק K35 כבר 5.5 שנים בלי תיקונים!!
לי יש K36 שהוא הקודם בסידרה כבר יותר משנתיים והוא תותח אמיתי,
מאז שקניתי אותו אפילו לא תקלה אחת ושמע מצויין הכל עובד פצצה.
מבחינת מפרט עובד מהמם, הקלטת שיחות, נגן פנימי, גיבוי אנשי קשר בכרטיס ועוד.
מומלץ מאד!!!!
אתה מכיר את ה Q8?

לא משימוש אישי, אבל כן יש תקלות יותר.
אין לי כל כך מושג על המפרט

מספר 1 בהכל תחטוף עכשיו
מה הלחץ ימשיכו למכור אותו ב5 שנים הקרובות לפחות
ככול שתחכה תצא גרסה יותר מעודכנת:)

אגב בשום אופן אל תקנה בסתם חנות אלא במכירות ותת"ים יכול להגיע להפרש של 100 שח

נערך לאחרונה ב:
מה הלחץ ימשיכו למכור אותו ב5 שנים הקרובות לפחות
ככול שתחכה תצא גרסה יותר מעודכנת:)

אגב בשום אופן אל תקנה בסתם חנות אלא במכירות ותת"ים יכול להגיע להפרש של 100 שח
לא צריך לחכות.
אפשר לעדכן לבד.
תורידו תוכנת WOT
ותעשו לפי ההוראות באתר החברה. עשיתי את זה וזה לא בעיה.
רק שצריך לגבות הכל לפני לכרטיס זיכרון, ולהוציא את הכרטיס זיכרון לפני כן כי כל הטלפון נמחק (ושמעתי שיכול להיות שגם הכרטיס ימחק)

לא צריך לחכות.
אפשר לעדכן לבד.
תורידו תוכנת WOT
ותעשו לפי ההוראות באתר החברה. עשיתי את זה וזה לא בעיה.
רק שצריך לגבות הכל לפני לכרטיס זיכרון, ולהוציא את הכרטיס זיכרון לפני כן כי כל הטלפון נמחק (ושמעתי שיכול להיות שגם הכרטיס ימחק)
אין לי כח להוריד תוכנות ולנסות להתקין, אני מעדיף להתמקד במה שאני יודע שזה לכתוב בפרוג:) במקום להסתבך...

לתשומת ליבך, מכמה אנשים וכן ממוכר אמין וגדול שמעתי שיש לחלק מהאנשים בעיות בשמע בשיחה וכן שהסוללה נגמרת מאוד מהר [המוכר אמר לי שיום שלפני שדיברתי איתו שלוש לקוחות החזירו לו את הדגם הזה] הוא אמר לי שב5*5 הוא לא נתקל בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה