לתשומת ליבך, מכמה אנשים וכן ממוכר אמין וגדול שמעתי שיש לחלק מהאנשים בעיות בשמע בשיחה וכן שהסוללה נגמרת מאוד מהר [המוכר אמר לי שיום שלפני שדיברתי איתו שלוש לקוחות החזירו לו את הדגם הזה] הוא אמר לי שב5*5 הוא לא נתקל בזה.
לא מכיר שום בעיות כאלו,
בקשר לבטריה אני עם הגרמנית של ה 208, אבל לא אמור להיות שינוי, ואם כבר לטובת ה Q8

יש לי את הקיו 8 ולאחותי ובאמת השמע ממש לא טוב אנשים אומרים לי ולאחותי ששומעים אותי/ה כמו ברמקול

איפה יש היום את המחיר הכי זול לQ8 בלי ניודים וכדו'?

יש עוד משהו שצריך לשבח את הQ8 ובכללי את החברה
1 את השירות האדיב, חד משמעי מאוד אדיב, חוזרים אילך מאוד מהר.
2 יש עם מי לדבר על באגים שיתקנו לגירסאות הבאות
3 אפשר לעדכן היום גירסה מכל מחשב בבית, שזה ממש שידרוג משמעותי
4 בהרצה, עדיין לא לכולם, יהיה אפשרות לשמור את כל הנתונים של הפלאפון במחשב, אנשי קשר תזכירים ועוד.
גם הקלטות יהיה אפשר לשמור?

לא צריך לחכות.
אפשר לעדכן לבד.
תורידו תוכנת WOT
ותעשו לפי ההוראות באתר החברה. עשיתי את זה וזה לא בעיה.
רק שצריך לגבות הכל לפני לכרטיס זיכרון, ולהוציא את הכרטיס זיכרון לפני כן כי כל הטלפון נמחק (ושמעתי שיכול להיות שגם הכרטיס

לא צריך לחכות.
אפשר לעדכן לבד.
תורידו תוכנת WOT
ותעשו לפי ההוראות באתר החברה. עשיתי את זה וזה לא בעיה.
רק שצריך לגבות הכל לפני לכרטיס זיכרון, ולהוציא את הכרטיס זיכרון לפני כן כי כל הטלפון נמחק (ושמעתי שיכול להיות שגם הכרטיס ימחק)
ואיך מגבים??

אנשי קשר אפשרויות, סימון הכל, יצוא, כרטיס זכרון.
יש אפשרות לגבות גם תזכרות בלוח שנה, ויומן שיחות. (בחלק מהגרסאות) צריך לשחק באפשרויות. לא משהו מסובך.

תודה למגיבים
אם לא קיו 8 ישנו טלפון אחר יותר טוב?
לא נעים לי להיות פסימי, אבל מבחינתי כולם זבל,

אני אישית לא יכול לוותר לקנות את ההכי מתקדם אז שוב כמו טמבל קניתי את ההכי יקר,
אבל מי שלא מעוניין בנגן וכל מיני פיצ'רים כמו הבהוב הפנס כשמישו מחייג, לא חייב ללכת על הדגמים האלה.
מה שכן לא היתי הולך על שום דגם אחר של 2 החברות האלה מלבד Q8או 5X5, משום ששאר הדגמים כבר הגלו כבעיתיים במקשים, בשונה מQ8 ו 5X5 שבינתיים לפחות לא גילו אצלם בעיות
אבל יש חברות נוספות

בכל אופן אומר דל"פ:
בעיניי המכשיר האיכותי ביותר כרגע (ממה שאני מכיר) הוא נוקיה 215, אמנם הוא מכשיר עם תוכנה ישנה שז"א בין היתר בלי נגן ועוד הרבה דברים, אבל מי שלא מחפש משו מלבד מכשיר איכותי אני חושב שזה המכשיר הכי טוב שהיתי ממליץ ולו בשל כך שהמקשים שלו לא נראים ככאלה שאפשר לקלקל אותם (אם כי בקשר לבטריה היתי מברר שוב)

אבל מי שלא מעוניין בנגן וכל מיני פיצ'רים כמו הבהוב הפנס כשמישו מחייג, לא חייב ללכת על הדגמים האלה.
מה שכן לא היתי הולך על שום דגם אחר של 2 החברות האלה מלבד Q8או 5X5, משום ששאר הדגמים כבר הגלו כבעיתיים במקשים, בשונה מQ8 ו 5X5 שבינתיים לפחות לא גילו אצלם בעיות
אבל יש חברות נוספות

בכל אופן אומר דל"פ:
בעיניי המכשיר האיכותי ביותר כרגע (ממה שאני מכיר) הוא נוקיה 215, אמנם הוא מכשיר עם תוכנה ישנה שז"א בין היתר בלי נגן ועוד הרבה דברים, אבל מי שלא מחפש משו מלבד מכשיר איכותי אני חושב שזה המכשיר הכי טוב שהיתי ממליץ ולו בשל כך שהמקשים שלו לא נראים ככאלה שאפשר לקלקל אותם (אם כי בקשר לבטריה היתי מברר שוב)
אז כפי ששאני מבין אין את הכי טוב כי בכל אחד יש את ה"נזק" שלו

יש את זה בכשרות ועדת הרבנים רשמית או שזה מוכשר?
והאם זה דור 4 LTE ?
יש את זה בועדת רבנים, ולמעשה זה המכשיר היחיד שחברות התקשורת מצליחות לזהות כדור 4.
(תכלס' כל המכשירים הם דור אבל הוא היחיד שהחברות גם מזהות ויודעות את זה)

אבל יש חברות נוספות

בכל אופן אומר דל"פ:
סתם שאלה, לך או למי שמבין, למה אין נוקיה כשר שיודע להקליט לכריטס זיכרון נשלף?
זו הסיבה היחידה שאני לא קונה נוקיה.

סתם שאלה, לך או למי שמבין, למה אין נוקיה כשר שיודע להקליט לכריטס זיכרון נשלף?
זו הסיבה היחידה שאני לא קונה נוקיה.
אני חושב שפשוט התוכנה שלו לכשרים היא מאוד ישנה, ולכן גם אין שם נגן ועוד דברים שהיום נראים בייסיק
אבל תכלס' מבחינת הפלסטיקה אני חושב שהוא הכי איכותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה