אני חושב שפשוט התוכנה שלו לכשרים היא מאוד ישנה, ולכן גם אין שם נגן ועוד דברים שהיום נראים בייסיק
אבל תכלס' מבחינת הפלסטיקה אני חושב שהוא הכי איכותי
נכון.
אין מה להשוות נוקיה או כל חברת טלפונים רשמית, לשום דבר אחר שנמצא בשוק.
הדברים האלו מיוצרים במפעלים לטטריסים שפשטו רגל... והם לא באמת מבינים בטלפונים.

לתשומת ליבך, מכמה אנשים וכן ממוכר אמין וגדול שמעתי שיש לחלק מהאנשים בעיות בשמע בשיחה וכן שהסוללה נגמרת מאוד מהר [המוכר אמר לי שיום שלפני שדיברתי איתו שלוש לקוחות החזירו לו את הדגם הזה] הוא אמר לי שב5*5 הוא לא נתקל בזה.
טלפון גרועעעעעע לא שווה הכסף
יש לכמה מהמשפחה וממש מאוכזבים מאד מהשמע!!עד כדי שלפעמים ממש לא מצליחים לשמוע מה אומרים...

בעיניי המכשיר האיכותי ביותר כרגע (ממה שאני מכיר) הוא נוקיה 215, אמנם הוא מכשיר עם תוכנה ישנה שז"א בין היתר בלי נגן ועוד הרבה דברים, אבל מי שלא מחפש משו מלבד מכשיר איכותי אני חושב שזה המכשיר הכי טוב שהיתי ממליץ ולו בשל כך שהמקשים שלו לא נראים ככאלה שאפשר לקלקל אותם (אם כי בקשר לבטריה היתי מברר שוב)
תוכנה ישנה זה לא רק נגן
זה לפקוח עולם מכל מיני פונקציות שנראות לאנשים בייסיק וחסרות לחלוטין
כמו חיפוש נורמטיבי באנשי קשר
כמו רשימה שחורה.

אני כן מרוצה מQ8
באופן יחסי למכשירים כשרים הוא מתפקד לא רע
אני מרוצה מהשמע באופן סביר. מתרגלים מהר לזה שמרגישים קצת כאילו זה שמע מוגבר ברמקול
והמקשים שלו ממש נוחים
ולא מעצבנים עם גומי כמו כל המכשירים הכשרים בשוק.

לא נתקלתי עד כה במשהו מהותי שהפריע לי.

ואין לי תלונות על איכות המכשירים הכשרים
ברור לי שמכשיר שנמכר ב420 שקל גג
לא יכול להתחרות במכשירים שעלו 800 ו 1000 שקל (זה היה המחירים שהיינו משלמים על מכשירים טרום עידן הכשרים הסיניים למינם. כשעוד קנינו את נוקיה האמיתית. סמסונג. ושאר חברות ידועות)
ולמיטב הבנתי - אין מספיק אנשים שמוכנים לשלם מחירים כאלו למכשיר כשר
מה שגרם לכך ששוק הזולים והלא מי יודע מה איכותיים - פרח יותר .
ושלאף אחד לא היה אינטרס מספק להקים ליין של מכשיר כשר איכותי ב1200 שקל....

תוכנה ישנה זה לא רק נגן
זה לפקוח עולם מכל מיני פונקציות שנראות לאנשים בייסיק וחסרות לחלוטין
כמו חיפוש נורמטיבי באנשי קשר
כמו רשימה שחורה.
דווקא בנושא החיפוש, יש לו חיפוש מאוד נחמד ע"י הקשה על המקשים והוא מרכיב לך את המילים
רק בגרסאות החדשות של Q8 ודומיו יש זה

יש את זה בועדת רבנים, ולמעשה זה המכשיר היחיד שחברות התקשורת מצליחות לזהות כדור 4.
(תכלס' כל המכשירים הם דור אבל הוא היחיד שהחברות גם מזהות ויודעות את זה)
זה ממש לא היחיד, כיום כולם מזוהים כדור 4 ועובדים טוב.
אין מה להשוות נוקיה או כל חברת טלפונים רשמית, לשום דבר אחר שנמצא בשוק.
חבל סתם לכתוב אם אין לכם מושג מה קורה.
נוקיה 215 הוא מהגרועים ביותר בכשרים, התפריטים שלו מקוצצים. ובעבר (וכנראה גם עכשיו) עשה בעיות ברשתות פלאפון ורמי לוי.

אין בכלל מה להשוות בינו לבין 4*4 ודומיו שהם טובים פי כמה וכמה.

וחברת נוקיה כבר הרבה שנים לא קיימת, והמותג שלה נמכר לאיזו חברה סינית שממש לא משתווה באיכות לנוקיה המקורית.

זה ממש לא היחיד, כיום כולם מזוהים כדור 4 ועובדים טוב.
לא דיברתי על האנטנות שיש לך במכשיר או מה כתוב במסך, תרים טלפון לחברת התקשרת שלך ותשאל אותם איזהדור יש לך...
חבל סתם לכתוב אם אין לכם מושג מה קורה.
נוקיה 215 הוא מהגרועים ביותר בכשרים, התפריטים שלו מקוצצים. ובעבר (וכנראה גם עכשיו) עשה בעיות ברשתות פלאפון ורמי לוי.

אין בכלל מה להשוות בינו לבין 4*4 ודומיו שהם טובים פי כמה וכמה.
חבל סתם להגיב אם אין לך מושג על מה...
כולם כתבו שהתוכנה שלו ישנה, אך אין מה לאמר, מבחינת המקשים והפלסטיקה הוא מעולה יותר מהמכשירים של 4X4 ודומיו שנמצאים מספיק זמן בשוק, הQ8 וה5X5 לא מספיק זמן בשביל לדעת

בקשר לבעיות תקשורת לא נתקלתי אף פעם ואני לא יודע על מה אתה מדבר
וחברת נוקיה כבר הרבה שנים לא קיימת, והמותג שלה נמכר לאיזו חברה סינית שממש לא משתווה באיכות לנוקיה המקורית.
ואעפ"כ המכשיר יותר איכותי
ושוב לגבי הסוללה צריך לבדוק שוב

לא דיברתי על האנטנות שיש לך במכשיר או מה כתוב במסך, תרים טלפון לחברת התקשרת שלך ותשאל אותם איזהדור יש לך...
התקשרתי, כולם יכולים לעשות בקו *235 ולבדוק (זה קו שהוקם בכל החברות שכל אחד יידע אם עליו להחליף מכשיר לקראת סוף 25 או לא).

התקשרתי, כולם יכולים לעשות בקו *235 ולבדוק (זה קו שהוקם בכל החברות שכל אחד יידע אם עליו להחליף מכשיר לקראת סוף 25 או לא).
שוב,
אני יודע שהמכשיר דור 4
אבל תכלס' החברות משום מה לא מצליחים לראות את זה...
וכל פעם ששאלתי אותם אמרו לי שיש רק את 215 ועוד מכשיר שאינני זוכר מהו

שוב,
אני יודע שהמכשיר דור 4
אבל תכלס' החברות משום מה לא מצליחים לראות את זה...
וכל פעם ששאלתי אותם אמרו לי שיש רק את 215 ועוד מכשיר שאינני זוכר מהו
לא מבין מה שאלתם.
אבל כיום כולם מזוהים כדור 4 (זה לא אומר שהמוקדנים יידעו על דגמי המכשירים).

@במקרה
אם אתם יכולים לתת לי כתובת של החנות או חנויות פלאפון בירושלים המדוברים
אני אשמח לשמוע כי אני לא ירושלמית ולא מכירה, דוידקה המדובר זה שם של הרחוב או שם של החנות?
תודה

אין טלפון הכי טוב כל אחד ומעלות וחסרונות שלו
וזה שמעתי מי סוכן פאלפונים מי הכי גדולים בארץ לטלפונים כשרים

עקב סגירת דור 3 בפלאפונים אני זקוקה לטלפון חדש. משתמשת כרגע בנוקיה 208 ומאוד מרוצה ממנו ומחפשת משהו דומה. בעיקר חשוב לי שיהיה נוח להקליד בו הודעות סמס כי אני משתמשת בהן הרבה (למשל בדגם אחר שהתנסיתי- נראה לי שנקרא Nokia 225- מאוד לא נוח להקליד הן מבחינת המקשים והן מבחינת קצב ההקלדה). מעדיפה גם שהמסך יהיה צבעוני ולא שחור. אודה להמלצות מבעלי ניסיון!

יש עדכון גירסה אולי יעזור, אני עשיתי

יש לי גם את ה 235 והוא לא משהו בכלל
אצלי הכל עובד בסדר אבל המקשים הם בעיה - חודשיים אחרי שקניתי כבר 2 מהמקשים לא עובדים בכלל
לא הייתי ממליצה לקנות אלא דווקא ללכת על פלאפון אמין גם אם לא מחברה מוכרת

היום כל הQ7/8 4*4 ועוד המעודכנים יש נגן טוב שאין צורך להיכנס דרך הקלטות וכו'

יש לי Q3 והטלפון באמת נהדר. החל מיום שישי האחרון יש לי תקלה - לא שומעים אותי בצד השני של המתקשר. רק אני שומעת. האם לדעתכם זו בעיה בהגדרות או תקלה בטלפון אשמח לעזרתכם הדחופה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה