רכשתי לא מזמן מכשיר Q3 הגרסה הכי הכי חדשה. תומכת דור 4. המוכר ציין שיצאו כבר 4 גרסאות עד כה, ושמה שמכר לי הכי עדכנית. שיהיה.
והיות ששאולים כאן בערך פעמיים ביום מהו המכשיר הכשר הכי טוב, אני כאן כדי לספר: Q3 2023
אף אחד לא שילם לי על הפוסט כאן, בתקווה שמישהו יתעשת וישלם לי, כן? אבל... כרגע אני כותב בהתנדבות.

למה המכשיר הזה כה טוב?
כי תוכנתית, הוא כבר היה בעבר מהטובים ביותר, וכעת גם חומרתית.
ואחרי המילים הגבוהות, הנה המילים הפשוטות:

התוכנה שלו ממש טובה ונוחה. פונט נאה, כל הפונקציות שצריך (שעון מעורר לחצות, נתן! קום!), נגישות ונמצאות במיקום הגיוני פחות או יותר. (חוץ מאשר צלילי מקשים שהוחבאו בתוך פרופילים, זניח וסליח).

יש הקלטת שיחות לכרטיס זיכרון, יש לוח עברי, יש חיפוש גם לפי חלק משם האיש קשר - משהו שלא היה בגרסאות קודמות של המכשיר.

ניכר שעשו פה עבודה ענקית בכל פרט ופרט, והתוכנה השתבחה.

וכעת לחומרה, לחומר עצמו.
אז מדובר במכשיר חביב ונוח, ששופרו בעיות העבר.
אם בגרסה קודמת הרמקול היה צרוד - כעת הוא חוזק.
אם בגרסאות קודמות המקשים עשו אקטע צורעס - כאן הם סודרו והינם נוחים ונעימים.

הקליטה והסוללה והשמע בסדר גמור ויותר.
ועיקר העיקרים...
ובכן...
רבותיי.. גבירותיי ורבותיי.. מהפך!
מהפך!

סוף סוף יש מכשיר כשר לגמרי, שיודע לעבוד עם אוזניית בלוטוס' בשתי האוזניים!
תענוג!
עד היום, כל כשר שניסיתי, כולל Q3 גרסת 2022, הסתבך נואשות בנסיון להתחבר אלחוטית לשתי אוזניות פעילות בשתי האוזניים.
מה, לא מגיע לי לשמוע שיעור מקול הדף בשתי האוזניים? מה אני, עז?

כאן - העסק עובד חלק. חיבור תקין, יעיל, בלי ניתוקים מעצבנים.

ועוד בונוס נחמד?
אז אצלי יש גם נגן נסתר... שיודע להשמיע קבצי שמע ושיעורים של הרב נויגרשל גם מכרטיס הזיכרון... שימושי מאוד.. חחח. לא מגלה איפה מצאתי אותו, שלא יקלקלו:)

בקיצור - יש לנו מנצח.

519341.bf65e1.webp

נ.ב.
חשוב לי לומר שנית - למרות הביקורת המהללת, לא קיבלתי דבר מהחברה (שיתביישו!!!), ואין לי מושג מי עומד מאחורי המכשיר הנהדר הלז.
רציתי רק לספר לכם, שתדעו.

הלכתי לאכול שקדיה כהכנה לצום. כפית? כף? מצקת? נראה.

צום קל ובשורות טובות לכולם, שנזכה לבניין בית המקדש ולמלכות בית דוד עלינו, במהרה בימינו, אמן.
יש לי Q3 והטלפון באמת נהדר. החל מיום שישי האחרון יש לי תקלה - לא שומעים אותי בצד השני של המתקשר. רק אני שומעת. האם לדעתכם זו בעיה בהגדרות או תקלה בטלפון אשמח לעזרתכם הדחופה!

יש לי Q3 והטלפון באמת נהדר. החל מיום שישי האחרון יש לי תקלה - לא שומעים אותי בצד השני של המתקשר. רק אני שומעת. האם לדעתכם זו בעיה בהגדרות או תקלה בטלפון אשמח לעזרתכם הדחופה!
קודם כל לבדוק מול המוכר אם מעודכן לגרסה אחרונה.

מה זו הגרסה האחרונה? איך בודקים לבד בטלפון האם מעודכן?
בהגדרות אמור להיות 'אודות' אם אין זה ודאי לא הגרסה האחרונה
אם יש תכנס ותבדוק איזו גרסה כתוב (מופיע עם האות V)
לא צריך בשביל זה את המוכר וגם את עדכון הגרסה אפשר לעשות לבד

@במקרה
אם אתם יכולים לתת לי כתובת של החנות או חנויות פלאפון בירושלים המדוברים
אני אשמח לשמוע כי אני לא ירושלמית ולא מכירה, דוידקה המדובר זה שם של הרחוב או שם של החנות?
תודה
הדוידקה הוא שם של רחוב, צמוד לרכבת בירושלים, ליד רחוב יפו.
ברחוב הדוידקה מצטופפות זו ליד זו עשרות חנויות סלולר, מומלץ לפנות שעה - שעתיים ולעשות סיבוב בכמה שיותר חנויות.
לרוב, החנויות מוכרות מכשירים לא כשרים, או כשרים למחצה, אך ניתן להשיג גם מכשירים כשרים.

הדוידקה הוא שם של רחוב, צמוד לרכבת בירושלים, ליד רחוב יפו.
ברחוב הדוידקה מצטופפות זו ליד זו עשרות חנויות סלולר, מומלץ לפנות שעה - שעתיים ולעשות סיבוב בכמה שיותר חנויות.
לרוב, החנויות מוכרות מכשירים לא כשרים, או כשרים למחצה, אך ניתן להשיג גם מכשירים כשרים.
זהירות רוב החנויות ברחוב הדוידקה מוכרות טלפונים טרפים ויש מהם שכביכול מכשירים את הטלפונים אל תתפתו תתייחסו לזה כאל בשר כשר

חנות הפתרון במלכי ישראל ירושלים,
ישר הגון מחירים זולים
יש אחריות מושלמת
ממליץ בחום!

לא מוצאת "אודות" המוכר כנראה בחופשה.. ועוד רגע אצא מדעתי. תוכל לעזור יותר ממוקד?

אפשר להוריד מכאן https://qlyx-tech.com/?page_id=2133
לגבות אנשי קשר (מומלץ אם כבר מגבים לייצא ולשמור העתק במחשב)
ואז לעדכן גירסא
אם כי ייתכן שהבעיה בסים
אפשר לנסות לשנות את הדור בפלאפון ולראות אם זה יעזור

לא מוצאת "אודות" המוכר כנראה בחופשה.. ועוד רגע אצא מדעתי. תוכל לעזור יותר ממוקד?
אם אין אודות זה כנראה גרסה ישנה
מתי קניתם את הפלאפון? אני מבין שלא עדכנתם מאז גרסה
אפשר להחליף גרסה על ידי התוכנה שהועלת בפוסט מעלי
צריך לגבות את כלללל הנתונים, הכל נמחק כולל אנשי קשר תזכירים והיסטוריית שיחות
נדמה לי שיש הדרכה בתוכנה עצמה איך לעדכן, זה אמור להיות קל ופשוט

אני גם בסלקום וזה נחסם לי
המענין בזה שזה לא חוסם את הסים לגמרי שאז אתה יכול לבלבל להם את הראש שבטעות נכנס לך כו' אלא זה בכלל לא מתאים ובפלאפון הכשר זה ממשיך לעבוד ואתה חייב לשכנע אותם שיפתחו לגמרי מה שלא הלך לי אפילו ששיגעתי אותם ואיימתי בלעבור חברה מה שאני באמת הולך לעשות עכשיו לאחר שזה עברתי להוט מובייל ןעובד לי טוב שהתקשרתי אליהם בהקשר אחר הפקידה אמרה לי שהיא רואה שהפלאפון לא כשר ויכול להיות שיחסמו לי וכשיחסמו תתקשר אלינו ואנחנו נסדר לך

1755536704160.png

האם כדי להזמין את הפלאפון הזה מאלי אקספרס ,האם בטוח יש אפשרות להוריד את המצלמה ואת הודעות?
[יש לזה הרבה חוות דעת טובות]

אם אני לא טועה סוג הפלאפון הזה לא יעבוד ב2026 אבל אני לא בטוחה. יש מישהו שיודע בוודאות?

צפה בקובץ המצורף 2042965

האם כדי להזמין את הפלאפון הזה מאלי אקספרס ,האם בטוח יש אפשרות להוריד את המצלמה ואת הודעות?
[יש לזה הרבה חוות דעת טובות]
אני קניתי בינתיים ממש טוב
אם אני לא טועה סוג הפלאפון הזה לא יעבוד ב2026 אבל אני לא בטוחה. יש מישהו שיודע בוודאות?
זה גם G4

אפשר קישור?
או קישור לטלפון אחר של דור 4 שיעבוד עם סים כשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה