אופסס
הזמנתי 2 טלפונים,
ועכשיו אני אוחזת שזה חורג מהמס
אם זה 2 חברות משלוחים שונות זה בסדר?
(כל טלפון פחות מ75$)

הקישור הזה מצויין!
אני הזמנתי כזה לפני שנה בערך אז זה עלה 200 ש"ח.
יש לי רמי לוי אז כשהכנסתי את הסים זה נעל אותו ואז התקשרתי לרמי לוי והם פתחו את זה (הם אומרים לך שהם מזהים חסימה על הסים ואז הם משחררים אותה).
וזהו, בלי 50 ש"ח!
ומתי שיש את הסים אז הפלאפון לא מקבל הודעות והמשחקים לא עובדים (חוץ מסנייק).
מי שיש לו שאלות בשמחה מוזמן לשאול.
הסוללה מצויינת ובאמת אחלה של פלאפון.
הזמנתי כאלה כמעט לכל המשפחה בינתיים אין לאף אחד תלונות.

הקישור הזה מצויין!
יש לי רמי לוי אז כשהכנסתי את הסים זה נעל אותו ואז התקשרתי לרמי לוי והם פתחו את זה (הם אומרים לך שהם מזהים חסימה על הסים ואז הם משחררים אותה).
וזהו, בלי 50 ש"ח!
Nokia 235 - 200₪?
הקישור הזה?

אני רגיל נוקיה C2 ואני מאוד נהנה מזה שהשמיעה מאוד ברור והאנשים מסביב לא שומעים את המדבר מעבר לקו,
מה שבכל הפלאפונים כמו Q7 וQ8 ו4X4 זה לא ככה
רציתי לדעת אם נוקיה 215 או 235 זה כמו הC2 או לא?

הקישור הזה מצויין!
וזהו, בלי 50 ש"ח!
בנוקיה 215 גם יכול לעבוד ככה?

מישהו יכול לשתף כמה עלה לו?
שנבין מה המחיר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה