האם הפלאפון פתוח לכל החברות
ולכל הסימים הכשרים בארץ
כתבתי באתר כאן כמה מקומות שהם יכולים לעבוד עם כשר

אבל זה או שמצליחים ''לעבוד/לשכנע'' את החברה שיש לכם כשר ואז הם משחררים את החסימה על הסים או שפונים לעזרה מקצועית בכל חנות סלולר שמתעסקת עם כשרים ואז בתשלום של 50 ש''ח פחות או יותר הם מסדרים את הסים

מחר אנסה לסדר את הפלאפון שלי. אם לא יסתדר אני ארצה את זה
אעדכן.
אוקיי.
תעדכני אותי עד הערב
כי עוד מישהי רוצה את זה
רק שאני רוצה למכור את זה ב100 שח
והיא רוצה פחות
אבל עד מחר אני רוצה למכור

אני לא אהבתי אותו.. הכפתורים נפלו ממש מהר (תוך בערך שבוע על נפילה פיצית)
סוללה סבירה (של 215 יותר טובה)
שמע טוב

שמע טוב
קורה המון שסתם לא מקבל שיחות לא משנה איזה חברת סלולר!
חוצמזה ממש בסדר
הכפתורים נשארו כמו שהיו (נפל לא פעם אחת)

המכשיר לא נראה הכי איכותי - קניתי ולא התלהבתי והעברתי הלאה

אז מה עדיף? אותו או את האחרים???
וסתם איזה טלפון הכי מומלץ??
מצד המקשים של 215 הכי טובים ונוחים
אבל אין לו שמע טוב כ"כ

בכללי כל הנוקיה זה חברה סינית שלא מחזיקה הרבה ואם רוצה דווקה נוקיה שווה להזמין יוצא יותר זול

לי יש את הנוקיה 235 -לא ממליצה בכלל יש בו הרבה בעיות
לבעלי יש את נוקיה 225 כבר כמה שנים טלפון מעולה

יש לי מכשיר עם שקע טעינה טייפ סי, והשקע נהרס אחרי חצי שנה, הטלפון הקודם שלי שהחזיק מעמד יותר מ 3 שנים, היה לו שקע טעינה מיקרו יו אס בי, ומעולם לא היתה לי בעיה בשקע טעינה.

גם לי יש אותו ולא ממליצה
מקשים מעצבנים
חסר בו כל מיני פונקציות ויש בו באגים....

לי יש ודווקא מרוצה
הזמנתי מאלי אקספרס עם מקשים בעברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה