יש עוד דגמים או שרק הוא?
לא רוצה למצוא את עצמי בעוד כשנה וחצי שנתים מתעסקת בזה שוב

עדיף לא את זה ולא את זה אלא Q8 מניסיון!

למשהו הגיע נוקיה 215 והצליח שהיה כשר? והאם רמי לוי מסכימים לפתוח את הסים?
כי הגיע לי ומתלבטת אם לקחת את סיכון ולהכניס את הסים...

מחר אנסה לסדר את הפלאפון שלי. אם לא יסתדר אני ארצה את זה
סידרתי את הפלאפון ולכן לא צריכה מה שאתם מוכרים.
כי הגיע לי ומתלבטת אם לקחת את סיכון ולהכניס את הסים...
כפי שכתבתי כאן אני הכנסתי את הסים ונחסם. (כששמתי בחזרה בפלאפון כשר זה בסדר)
הלכתי לחנות וסידרו לי ב50 שח

אם שמים סים כשר על הפלאפון לפני שמכשירים אותו הטלפון ננעל, ככה המוכר אמר לנו.
הסים ננעל.
וזה שני תהליכים שונים (ההכשרה, כלומר חסימת ההודעות וכדו') וההתאמה לסים כשר (שינוי IMEI) לא קשורים אחד לשני,
המוכר פשוט עשה לכם את זה בבת אחת.

סידרתי את הפלאפון ולכן לא צריכה מה שאתם מוכרים.

כפי שכתבתי כאן אני הכנסתי את הסים ונחסם. (כששמתי בחזרה בפלאפון כשר זה בסדר)
הלכתי לחנות וסידרו לי ב50 שח
תודה רבה על העידכון:)
כל חנות פלאפונים אמורה לעשות את זה או שצריך ללכת למעבדה...

כל חנות פלאפונים אמורה לעשות את זה או שצריך ללכת למעבדה...
יכול להיות
אבל משום מה כאן באשדוד דיברתי עם 5 חנויות כולם אמרו שהם לא עושים את זה.
עד שמצאתי חנות שכן עושה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה