נכנסתי היום לקישור של נוקיה 235, והמחיר היה 146, עכשיו המחיר 220.
זה הגיוני?

נערך לאחרונה ב:
נכנסתי היום לקישור של נוקיה 235, והמחיר היה 146, עכשיו המחיר 220.
זה הגיוני?
היה 176 ש''ח ועכשיו עלה כי נגמרו המבצעים לעכשיו בחצות

פספסתי בשעה?
מתי המבצע יחזור?

תחילת חודש יהיו ככה''נ שוב מבצעים אבל פחות גדול, זה שהיה עכשיו היה דיי נדיר

אם הסים נחסם והחברה פתחו את זה, נפתח גם ה SMS?
עוד שאלה, האם הוט מובייל אמור להיחסם בזה?
כי השבוע הכנסתי הוט מובייל לC2 תומך כשר וזה לא נחסם.

ל5X5 וQ8 הוסיפו גם הגנה של IP54

ואיזה טלפונים הכי מומלצים...
ההמלצה שלי...
4X4 יותר דפוק אז שווה Q7, אבל ממש לא שווה לשלם יותר בשביל Q8 או 5X5.
הטייפ-סי לא שווה מספיק?

לי היה אי טופ 10 עכשיו קניתי Q8 והאי טופ יותר טוב רמה יותר של מכשיר , כך אני אישית חושבת

ההמלצה שלי...

הטייפ-סי לא שווה מספיק?
לא נראה לי שווה רק בשביל זה
Q8 הרמקול שלו יותר חלש מ Q7, אמנם הוא קצת יותר ברור, אבל גם הQ7 טוב וברור

יש חדש? האם הגעתם למסקנה? אצלי הq7 לא היה מוצלח. הבטאריה החלפה פעם אחת ,פתאום נכבה לבד.. לא מרוצה. ועכשיו נראה שעוד פעם בעיה בטבריה. רק מדליק אם מחובר לחשמל. מחפשת לקנות משהו אחר. יש המלצות?

יש חדש? האם הגעתם למסקנה? אצלי הq7 לא היה מוצלח. הבטאריה החלפה פעם אחת ,פתאום נכבה לבד.. לא מרוצה. ועכשיו נראה שעוד פעם בעיה בטבריה. רק מדליק אם מחובר לחשמל. מחפשת לקנות משהו אחר. יש המלצות?
יש לי פלאפון מחזיק לי אחלה חזק לא נשבר אין בו כלום אין בו לוח שנה עברי

הבעיה שלו שבשיחות לא רואים את השעה
1756451170295.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה