Q8- טלפון פצצה וכל מי שאני מכיר שעם זה המליץ עליו בחום וגם שקע טייפ סי שבאמת יש לו חיים ארוכים ועומד בתקן של נגד מים ואבק
5X5- גם טלפון די טוב וגם לו יש שקע טעינה טייפ סי וגם תקן של נגד מים ואבק
ב-100 שנים האחרונות לא נהרס אפי' פלאפון אחד מאבק, ובכול זאת זה במרכז הקמפיין והתעמולה!!!!

איפה אפשר למצוא את המכשיר החדש NOKIA 235 שנת 2024 כשר עם אישור ועדת הרבנים (לא משהו אחר)
בירושלים
כל מה שמצאתי זה רק תומך כשר, ולא כשר אמיתי של ועדת הרבנים.
אודה לעזרתכם כמובן במחיר הוגן
אם יש מספר של החנות וכתובת בירושלים
- משום מה אני רואה שיש גירסה של נוקיה 215 וגירסה של נוקיה 235 שנראים אותו הדבר
אני מחפש את החדש - מה שמופיע בתמונה כשר של ועדת הרבנים

233434.jpg

איפה אפשר למצוא את המכשיר החדש NOKIA 235 שנת 2024 כשר עם אישור ועדת הרבנים (לא משהו אחר)
בירושלים
כל מה שמצאתי זה רק תומך כשר, ולא כשר אמיתי של ועדת הרבנים.
אודה לעזרתכם כמובן במחיר הוגן
אם יש מספר של החנות וכתובת בירושלים
- משום מה אני רואה שיש גירסה של נוקיה 215 וגירסה של נוקיה 235 שנראים אותו הדבר
אני מחפש את החדש - מה שמופיע בתמונה כשר של ועדת הרבנים

צפה בקובץ המצורף 2051858
אין כשר
זה תומך כשר

@יצחק.
4X4 קצת דפוק, אבל יש Q7 לא צריך לשלם יותר ל-Q8 כי הוא לא יותר טוב [חוץ מזה שזה שקע טייפסי שזה אכן מעלה].
אבל הQ7 המקשים דפוקים לגמרי, איך הQ8?
5X5?
האמת אני 10 שנים כבר עם נוקיה החל מC2, 208,215...
מה הכי טוב? 215, 225,235?
בכולם יש בעיה עם השקע טעינה?
ועוד משהו שאני שונאת ב215 זה הלוח העברי, יש לי רק חצי שנה קדימה

אני מחפש ליצור קשר עם אנשים שמתעסקים עם מחשבים ופלאפונים בבני ברק כמו חנויות טלפונים ומעבדות וכו' לצורך שת"פ עסקי
אני מעדיף פניה במייל כי היא יותר נוחה לי במיוחד אם זה כמה עשרות
מישהו יודע או שלמישהו יש רעיון איפה אני יכול למצוא אותם במרוכז?
או אם יש כאן מישהו שהוא בעצמו עונה להגדרה הנ"ל אשמח אם יפנה אלי למייל egozkokus1 בג'ימייל

איזה קליטה יותר טובה 5*5 או Q8

המסך בטלפון הזה כל הזמן דולק. ולדעתי בגלל זה הבטריייה נגמרת מהר.
איך אני משנה את זה ?

טוב אז גם אני עברתי בלית ברירה לקיו 7 אחרי שנים עם נוקיה 208
כמה שאלות:
הכנסתי כרטיס זכרון ואני לא מצליחה להוציא אותו מה עושים?
אין אפשרות להעברת שירים דרך המחשב?
כשנכנס למטען האחוזים מזנקים ואח"כ נוחתים אם אני משאירה הרבה זמן זה מגיע ל 100% ואז לא נטען עוד כשבעצם הוא לא מלא עד הסוף...
דבר נוסף- המקש של הכיבוי נותן הרבה פונקציות יש אפשרות שזה יהיה כיבוי ודי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה