.
המסך בטלפון הזה כל הזמן דולק. ולדעתי בגלל זה הבטריייה נגמרת מהר.
איך אני משנה את זה ?

אם זה בקיו 7 ודומיו- צריך להיכנס להגדרות ואח"כ להגדרות תצוגה ואח"כ לתאורה אחורית ושם יש כמה אפשרויות אצלך כנראה זה על אפשרות 'מוצג תמיד', יש אפשרות של 10 שניות 30 שניות ועוד.

אם זה לא עוזר- זה בעיה אחרת.

אוקי זה לא היה מוגדר לי "מוצג תמיד" אלא על 15 שניות!
יש למישהו פתרון???

טוב אז גם אני עברתי בלית ברירה לקיו 7 אחרי שנים עם נוקיה 208
כמה שאלות:
הכנסתי כרטיס זכרון ואני לא מצליחה להוציא אותו מה עושים?
אין אפשרות להעברת שירים דרך המחשב?
כשנכנס למטען האחוזים מזנקים ואח"כ נוחתים אם אני משאירה הרבה זמן זה מגיע ל 100% ואז לא נטען עוד כשבעצם הוא לא מלא עד הסוף...
דבר נוסף- המקש של הכיבוי נותן הרבה פונקציות יש אפשרות שזה יהיה כיבוי ודי?
גם לי היה קשה להוציא כרטיס זכרון.. מה שעושים- לוחצים חזק על הצ'ופצ'יק שחוסם אותו (עדיף ע"י חפץ דק) והכרטיס משתחרר..
אין אפשרות להעביר שירים דרך המחשב, אחרי הכל זה פלא' כשר...
לדעתי כשמגיע ל100% הוא נטען עד הסוף ואין לו מה להיטען יותר, וזה לא סותר את הבאג שלו שהאחוזים צונחים מהר.
לגבי הכיבוי- לא ידוע לי על אפשרות אחרת, (אגב- הכיבוי זה הפונקציה השניה בס"ה, מתרגלים לזה).

גם לי היה קשה להוציא כרטיס זכרון.. מה שעושים- לוחצים חזק על הצ'ופצ'יק שחוסם אותו (עדיף ע"י חפץ דק) והכרטיס משתחרר..
אין אפשרות להעביר שירים דרך המחשב, אחרי הכל זה פלא' כשר...
לדעתי כשמגיע ל100% הוא נטען עד הסוף ואין לו מה להיטען יותר, וזה לא סותר את הבאג שלו שהאחוזים צונחים מהר.
לגבי הכיבוי- לא ידוע לי על אפשרות אחרת, (אגב- הכיבוי זה הפונקציה השניה בס"ה, מתרגלים לזה).
תודה רבה!!
אבל עדיין לא הצלחתי לשחרר את הכרטיס...
לגבי החיבור למחשב התכוונתי שאני יראה רק את הכרטיס, במקום כל פעם לחלץ להעביר לקורא ולהחזיר

לא

תודה רבה!!
אבל עדיין לא הצלחתי לשחרר את הכרטיס...
לגבי החיבור למחשב התכוונתי שאני יראה רק את הכרטיס, במקום כל פעם לחלץ להעביר לקורא ולהחזיר
אנסה להסביר יותר- יש חתיכת פלסטיק קטנה כזו שחוסמת את הכרטיס מלצאת וצריך להוריד אותה כלפי מטה, אז לוחצים על החתיכה הזאת, זה קשה ביד אז עדיף עם חפץ דק וחזק -אני עושה את זה למשל עם הקצה של הכבל טעינה ולוחץ עם זה על הפלסטיק הקטן כלפי מטה- ואז מוציאים את הכרטיס, עדיין זה מסורבל אבל איכשהו יוצא.

לגבי המחשב- האפשרות היחידה היא להוציא, (האפשרות של השירים שם כאילו לא רשמית.. עובדה שאין בתפריט תיקייה נפרדת לשירים..).

נראלי ש- 215 הכי טוב רק שאין בו מצלמה וכו'
השאלה מה עדיף??
יש. בעלי זה מגיע עם מצלמה ומנהל קבצים, ואפילו אינטרנט.
יש עוד דגמים או שרק הוא?
לא רוצה למצוא את עצמי בעוד כשנה וחצי שנתים מתעסקת בזה שוב
יש מלא דגמים.
ואיזה טלפונים הכי מומלצים...
הטוב ביותר בכשרים זה פיליפ 2

איזה פלאפון מומלץ לגיל השלישי, עם מקשים גדולים, קלה לתפעול ושמיעה טובה?

זיהו רק עד סוף השנה הלועזית! דור 3 נעלם מישראל!
זה הזמן להזמין מכשירי נוקיה דור 4 שפתוחים בקומה הכשירה בישראל

במחירים ממש זולים!

לינקים מעודכנים!

נוקיה 105

נוקיה 215

נוקיה 225 (חזר למלאי)

נוקיה 235

ק.ש.
חזרו המחירים הזולים לכל מי שרצה להזמין! :giggle:

איפה מומלץ לקנות פלאפון באזור הדוידקה ובנווה יעקב?

זיהו רק עד סוף השנה הלועזית! דור 3 נעלם מישראל!
זה הזמן להזמין מכשירי נוקיה דור 4 שפתוחים בקומה הכשירה בישראל

במחירים ממש זולים!

לינקים מעודכנים!

נוקיה 105

נוקיה 215

נוקיה 225 (חזר למלאי)

נוקיה 235

ק.ש.
לכל מי שקנה אחד מן הדגמים של נוקיה הללו
לא חבל להיות בלי מגן סיליקון?

הנה מבחר, גם שקוף פשוט וטוב וגם מגוון צבעוניים ;)

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה