- הוסף לסימניות
- #4,661
אני פתחתי כמה פלאפונים על ידי התקשרות לרמי לוי ובקשה לפתיחהאכן, ציינתי כבר בכמה שרשורים
יתכן מאוד שתצטרך עזרה מחנות סלולר, לוקחים על זה 50 ש''ח
אבל אכן תואמים סים כשר
לא יודע איך עובד בחברות תקשורת אחרות
אני פתחתי כמה פלאפונים על ידי התקשרות לרמי לוי ובקשה לפתיחהאכן, ציינתי כבר בכמה שרשורים
יתכן מאוד שתצטרך עזרה מחנות סלולר, לוקחים על זה 50 ש''ח
אבל אכן תואמים סים כשר
אבן אני גם הצלחתי דרך גולן בזמנו עם הC2 אך לא רוצה להטעות שזה יהיה לכולם כךאני פתחתי כמה פלאפונים על ידי התקשרות לרמי לוי ובקשה לפתיחה
לא יודע איך עובד בחברות תקשורת אחרות
תנסי בסים 2 תראה אם עובד כמו שיעצו פה רבים, אם יחסם תצטרכי לפנות לחנות סלולר כשר שתסדר לך את זה@נתוש 1212 קניתי את הנוקיה 215
לקנות סים כשר ולהכניס במקום של סים 2
אמור לעבוד?
סים של חברת פלאפון
איך אפשר לנתק מהרדיו ולמחוק את המשחקים?
בבני ברק מחרו 360 שח זה קרן בהוזלה המספר שלהם זה 033135169 עונים רק מ18:00מה המחיר של Q8 ? איפה ניתן להשיג בזול ללא ניוד?
נגמר להם (לא יודע אם לתמיד)בבני ברק מחרו 360 שח זה קרן בהוזלה המספר שלהם זה 033135169 עונים רק מ18:00
אוו ב 0556732502
אני מכירה מישהי שקנתה מהם 5*5 והיא ממליצה בחום 330שחנגמר להם (לא יודע אם לתמיד)
כעת יש להם רק 5*5 ועוד ...
אשמח לתגובות דחוף!
כי התקלקל לי הטלפון ושוקלת מה לקנות...
תודה
אפשר עדכון איפה זה? יעזור לי מאודהקרן בבני ברק ב330 שח
אפשר עדכון איפה זה? יעזור לי מאוד
עריכה: דפדפתי אחורה, ראיתי את המספר שפרסמת, תודה רבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים