היה לי PRO30 המקשים נהרסו מאוד מהר,
קליטה נוראה, הפסדתי שיחות על ימין ועל שמאל,
מתקשה להתחבר לבלוטוס ברכב, אחרי הרבה ניסיונות מצליח,
לפעמים הטלפון לא צלצל כשהתקשרו אליי,
אחרי שיטוט וחיפוש, שאלות והמלצות
עברתי ל5X5 מרוצה עד הגג!!
לגבי הבטריה, תלוי בשימוש, כמו בכל דבר,
אני מאמין שהשובב שלנו (ממגנצא) משתמש המוןןן בטלפון ולכן נגמר לו הבטריה באמצע היום,
אני משתמש שימוש סביר (אני מלמד בחיידר, ככה שיש שיחות של הורים, הצוות של הת"ת, הבני בית וכו')
ומחזיק לי עד סוף היום, אני לא מכיר טלפון שמחזיק יומיים בלי טעינה (כשמשתמשים בו).
בהצלחה!

מתייעצת לגבי מידע עדכני על הטלפונים הנ"ל...
גם אני מבינה שאאלץ בצער רב להיפרד מC2 הישן והטוב
מה כדאי לקנות? מתאים לי גם תומך כשר (לא שיאומי)
וחשוב בכל מקרה שיהיה נגן נורמלי בטלפון
תודה

יש לי מכשיר Q8 שאלתי בשני חניות ואמרו לי שלא יכול לעבוד באמריקה (בורו פארק)

לפי מה שאני בדקתי במחשב יש למכשיר את התדרים של חול וכן יכול לעבוד

1 אם יש למישהו ניסיון אם המכשיר בחול?

2 איך אני יכול לבדוק שאין למכשיר ספציפי חסימה לעבוד שם ואיך שייך לפתוח חסימה

https://share.google/aimode/ 38aSPZmykUQNcgiIs

לי יש Q7 ואני אשמח לדעת האם הוא עובד בארצות הברית

פיגי 122 אני חושבת שפשוט צריך להתקשר לחברה ולעשות דקות נכון??
ניראה לי שגם Q7 מבחינת תדרים יכול לעבוד

לעשות דקות בחברה זה מבחינת סים אנחנו מדברים על המכשיר בעצמו כדי שיעבוד בחול החברה של המכשיר צריכה לשחרר אותו וכן כדי שיוכל לקבל סים מקומי

( אני רוצה לקנות בחול סים מקומי בכמה שקלים ולשים אותו במכשיר שלי זה יותר פתרון לשימוש בתוך המדינה ולא להתקשרות ולקבלת שיחות מהארץ)

מחפש המלצה לטלפון מקשים לצורך שיחות ו sms בלי גלישה
מה אתם ממליצים

מישהו מכיר פלאפון של חברת שואו shaw פלאפון כשר עם לחצנים גרסת אנדרואיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה