- הוסף לסימניות
- #4,861
אין לי הכרות עם נוקיה 215אבל תכלס להרבה אנשים נשבר מה שאין כן בנוקיה 215
וגם אין לי היכרות עם Q8 שנשבר
בכל אופן דיברתי לעומת ה-5*5
אין לי הכרות עם נוקיה 215אבל תכלס להרבה אנשים נשבר מה שאין כן בנוקיה 215
כנראה התאריך השתבש5*5 שהפסיק לעדכן את השיחות הנכנסות ברשימת השיחות.
איך מתקנים כזה דבר?
איך איכות השמע?גם אני קניתי קיוליקס D30
ממשק מאוד נח ומשוכלל, דומה מאוד לC2
עוד חודשיים...יש לי מכשיר Q8 ואני לא מצליחה להוציא שיחות למוקדי החירום כמו 100 101 וכדו'. השיחה מיד מתנתקת
מבדיקה שעשיתי גיליתי שהתקלה קיימת רק כשהמכשיר על מצב רשת דור 4. כשהעברתי לדור 3 זה מחייג.
מה אפשר לעשות כאשר בעוד חודש אין כבר דור 3?
במכשיר אחר הסים מוציא את השיחות לחירום כך שזה לא קשור לסים
D20שלום.
נשמח להמלצות לפלאפון לילדים גילאי 6-8 משהו חזק וטוב.
לא צריך רדיו, לא נגן, לא מצלמה, פשוט פלאפון לדבר בו.
תודה
מכשיר עם קליטה ושמע מצויינים,ואיך המכשיר הזה ? מכירים ?
i-TOP P100
Q8מישהו???
אכן מכשיר עם קליטה ושמע מצויינים ועם מעלות רבות כנכתב.קניתי את המכשיר, והנה השינויים העיקריים בין האייטופ P100 למכשירי קיוליקס:
פלוסים:
שמע מעולה. (השוויתי בחנות למכשיר Q8, האייטופ ניצח.)
בטריה גדולה ואיכותית. (מטעין בלילה, ומהבוקר עד הלילה הבא הגיע לי -בינתיים- למינימום 54%).
מקשי סיליקון איכותיים מאוד, נעימים למגע וקלילים. (המקש המרובע המרכזי עשוי פלסטיק, למניעת הקשה בטעות על מקשי הצד, בשונה משאר הפלאפונים.)
קליטה יציבה מאוד.
ממשק מפורט ומהיר תגובה.
בלוטוס מתקדם (דור 5.3. בקיוליקס יש רק דור 5.0).
קיים "מצב חסכון סוללה".
3000 אנשי קשר.
2000 תווים בתזכיר.
"פרטיות" על יותר אפשרויות.
"חיפוש קבצים" בנגן שמע.
רטט בעת סיום שיחה - כמו בעת חיבור (אגב, מוצלח מאוד!)
כניסה מהירה מהתפריט - על ידי הקשה על מקש הסיפרה.
פלאפון דק וקליל, עם מסגרת ברזל לחיזוק. + מגן סיליקון ומגן מסך מצורפים.
שעון קיץ אוטומטי בזמני היום.
"שומרי מסך" מעניינים.
מספרים ברשימה השחורה נותנים רטט קצרצר, פלוס משמעותי.
חסרונות:
אין פנס. (יש מסך לבן, עוזר קצת, לא משהו.)
אין את החיפוש החכם של קיוליקס, שלוחצים על מקשי המספרים ולא בתיבת החיפוש ביומן אנשי קשר.
אין רקעים יפים, יש רק 12 לא ברורים.
זמני היום (קיים רק לארץ) מציג רק את זמן קריאת שמע ב'.
מעלות דומות לקיוליקס:
טעינת טייפ-סי.
שיחה מדומה (כמו בQ8).
נגן שמע מכרטיס הזיכרון, עם אופציה לשמירה כצלצול.
בייבי סיטר.
שעון עצר ושעון עולמי (תקין).
תזמון פרופילים.
תפריט נעילה (כיבוי\הפעלה מחדש\ מצב טיסה) בעת לחיצה ארוכה על המקש האדום.
לסיכום: מוצלח מאוד, עם אפשרויות לשדרוג נוספים בגרסאות הבאות.
הוא נקרא פיג או באנגלית FIGיש איזה מכשיר כשר שהוא דיי חדש ולא מהמוזכרים כאן שהוא נפתח ונסגר כמו ספר ושמעתי עליו המלצות מטורפות ומעניין אותי אם מישהו מכיר?
שמעתי גם שעיקר השיווק של זה הוא בארה''ב!
ושמעתי גם שהפסיקו להוציא את זה בגלל שיש מכשיר לא כשר שהוא מאוד דומה איליו !
הכונה למכשיר שמוכרים בישיבת חברון?הוא נקרא פיג או באנגלית FIG
מחברת אסקולס/קיוליקספיליפ 2
מישהו מכיר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים