רק שמחה :)
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #4,941
OKסבלנות.... יום יומיים בעז"ה אתפנה לזה
OKסבלנות.... יום יומיים בעז"ה אתפנה לזה
איפה יש נגן ב 8Q?
תפריט, רשמקול, אפשרויות, רשימת קובצי הקלטות, כרטיס זיכרון- וזה שם...איפה יש נגן ב 8Q?
זה לא נגן ממשתפריט, רשמקול, אפשרויות, רשימת קובצי הקלטות, כרטיס זיכרון- וזה שם...
נגן חכםזה לא נגן ממש
לא ברור מה לשיטתך מגדיר נגן, אבל זה מנגן...זה לא נגן ממש
אתה צריך שיהי' לך עדכון די אחרון כדי שיהי' לך את הפונקציה של גיבוי הגדרותבפרט כהיום שאפשר לעשות כבר גיבוי להגדרות הטלפון
אם יש כרטיס SD זה אוטומטית נשמר בתוך הכרטיסדבר שני חשוב להבין שהם לא מגבים נתונים, ולכן אם שמרת על הטלפון הקלטות חשובות לא כדאי לגבות
יש לי כרטיס וברירת המחדל היה במכשיר עד ששיניתיאם יש כרטיס SD זה אוטומטית נשמר בתוך הכרטיס
פשוט מאודהתקנתי את הצוכנה של קיוליקס לעדכון תכנה למכשירים שלהם.
אמנם כשרציתי לעדכן את המכשיר שלי [q7] קיבלתי התראה שעדכון הגירסה ימחוק נתונים.
מה הכוונה, שכל מאות אנשי הקשר שבטלפון ימחקו?
מה החכמה?
או אולי מתכוונים לנתונים אחרים?
מישהו יודע?
אולי ב Q7יש לי כרטיס וברירת המחדל היה במכשיר עד ששיניתי
תודה !עושים לפני זה גיבוי
יש לי 5*5 (אולי גם זה השתנה בגירסא מאוחרת יותר)אולי ב Q7
אבל ב Q8 ו 5*5 הברירת המחדל זה בכרטיס
יש להם אחריות בכל הארץ זה אחריות של היבואןאמינים? יש עם מי לדבר במקרה של תקלות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים