דווקא של נוקיה?אני מחפת מכשיר עם 2 סימים שנראה כמו כשר יש לי את הנוקיה 220 לא מיודע מה מרוצה
נראה כמו כשר ופתוח לסים כשר? כי אם לא דחוף לך שיהיה פתוח לסים כשר יש לנוקיה הרבה..אני מחפת מכשיר עם 2 סימים שנראה כמו כשר יש לי את הנוקיה 220 לא מיודע מה מרוצה
ב c2 זה גם ככה,לא?לדוגמא אם התחלת שיחה שיש בה ניווט עם המספרים אי אפשר לעבור לרמקול.
כולל אחריות?מוכר את הנוקיה החדש ב 450 כולל משלוח בדואר
כולל אחריות של החברהב c2 זה גם ככה,לא?
כולל אחריות?
והגירסה הלא כשרה עולה 100 ש"ח... (רק צריך לבדוק אם יש עברית)יש לי שאלה: איך יש כאלה הפרשי מחירים בפלאפונים הנ"ל, ראיתי ב 500 ש"ח. וראיתי ב300 ש"ח
@תקשורת כשרה בכמה אתה מוכר את יאנג המחודש?
יש פה סקר עם המלצות:אז מה בסוף?
מה לקנות? איזה מכשיר?
יש לי אותו מלפני שבוענוקיה 3310 (חדש) משהו הספיק להכיר? מומלץ?
כמעט בכל החנויות זה בערך המחירקופץ על האשכול
מחפש דחוף לקנות מכשיר סמסונג יאנג מחודש אמין וטוב ללא תקלות, עם אחריות במחיר טוב, (סביבות 500 ש"ח)
למי שיש למכור שיעלה פרטים או באישי.
תודה
בהמון מקומות פירסמו עכשיו אותו בהרבה יותר זול באיזור ה250כמעט בכל החנויות זה בערך המחיר
אם תחפש טוב תוכל למצוא אפי' ב-450 ש"ח
זה בד"כ אם אחריות לשנה
יש אפשרות לדבר עם אוזניות?יש לי נוקיה 105 ואני ממליץ עליו בחום!
כןיש אפשרות לדבר עם אוזניות?
בהמון מקומות פירסמו עכשיו אותו בהרבה יותר זול באיזור ה250
איפה פרסמו? הכי זול מצאתי ב 350בהמון מקומות פירסמו עכשיו אותו בהרבה יותר זול באיזור ה250
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים