יש MTK1 גירסא ישנה
ויש MTK1 גירסת 2020.
מישהו ??ואני גם אשמח אם יש למישהו פתרון איך מחליפים צלצול לשעון מעורר...
לא הבנתי מה הבעיה להחליף מנגינה.
נכנסים 'לערוך' ויורדים כלפי מטה,
אחרי שעוברים את 'צליל התראה' עומדים על 'צלצול X'
לוחצים ויש רשימה של מנגינות
????יש למישהו מושג איך מחליפים בMTK את הצלצול של השעון מעורר ???
(נמאס להתעורר עם השיר הזה .......)
באיזה מכשירים??יש אפשרות במכשיר MTK-1 להגדיל את חיי הבטריה
באמצעות קוד? (ראיתי שבמכשירים אחרים זה אפשרי)
כי הבטריה נגמרת לי תוך שניה וזה ממש בעיה
אפשר את הקוד?ב C2 יש אפשרות כזו
לי יש MTK 3 וזה עובד רק עם מכניסים בקובץ מסוים לא MP3מי שרוצה להוסיף צלצולים בMTK1
מחברים את הכרטיס זיכרון למחשב מכניסים את הצלצולים לתיקיה של ההקלטות!
ואז נכנסים למקליט הצלילים אפשרויות, רשימה, ואז על השיר הנבחר לעשות אפשרויות , שימוש כ
בהצלחה
נ.ב. יש לי שני פלאפונים כאלה בבית על אחד זה עובד והשני זה לא![]()
![]()
יש גם קודים לשיומי?יש למישהו קודים של הפלאפון?
אם אפשר להעלות
תודה רבה
אם למשהו יש פתרון נשמח שיעדכןכדי לדבר עם אוזניות צריך שהפלאפון יהיה על רמקול!
וגם שבלוטוס יש אפשרות להפעיל רק לפני השיחה
יש פתרון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים