דרך אגב מי היבואן של הפלאפונים האלה?אם למשהו יש פתרון נשמח שיעדכן
יש למישהו מושג איך מחליפים בMTK את הצלצול של השעון מעורר ???
(נמאס להתעורר עם השיר הזה .......)
דרך אגב מי היבואן של הפלאפונים האלה?ניסיון אחרון, מישהו ???
תכלס האם יש מה לעשות עם היישומים האלו?
ואם כבר אז יש עוד הרבה יישומים שהם כן חוקיים אבל כשמנסים לפתוח הם כותבים "התעודה לא נמצאת בטלפון או ב-SIM" וכן יש שכותבים "התעודה לא חוקית בהתאם לתאריך הטלפון", יש מה לעשות עם אלו? (ומה ההבדל בין אלו שהוא כותב שזה לא חוקי שהסברת שזה בלי תעודה, לבין אלו שלא כותב שזה לא חוקי [ומראה את האייקון של היישום] רק כותב אין תעודה)
ובעניין החלפת הטקסט ביישום, היה עוזר לי המון אם היה לי יישום של משנה ברורה (שם ספציפית זה יותר מסובך השילוב של השו"ע עם המשנ"ב) אבל איך מחלקים את זה לפי הסימנים שיהיה בתפריט אפשרות לבחור סימן ולדלג אליו, האם זה הרבה עבודה או פשוט.
תודה !!!
תודה רבה, אבל איך אני מעביר את היישום בלי קובץ ה-JAD ?אני לא הסברתי כזה דבר, לבירור העניין, יש את היישום עצמו שזה קובץ בסיומת JAR שבקובץ הזה נוקיה עושה שינוי בפועל, ומקמפלת את זה כך שלא תוכל להשתמש איתו אלא עם הפלאפון הספציפי שאליו נשלחה היישום. ישנה אפשרות שברצוני לבדוק, להסיר את הקימפול של נוקיה ולשחרר את הקובץ, אך עדיין לא בדקתי את זה. כך שבינתיים תשמור את היישומים הללו במחשב (אם זה חשוב לך כ"כ ואין לך דרך להחזיר אותם ממקום אחר) כי יש מצב שתוכל לתקן את זה.
חוץ מקובץ היישום ישנה עוד קובץ בסיומת JAD שאחד מהדברים שלו שהוא עושה, זה לקשר את היישום לתעודה כלשהיא במכשיר, והתעודה כבר כפופה לתאריכים ולעוד דברים כאלו. יש מצב שאם תעביר את היישום עצמו ללא התעודה (ז"א רק את קבצי JAR), יעבוד לך היישומים שכותבים לך שהתעודה אינה תקפה. אם זה לא עובד אפשר להכניס קובץ JAD שמקשרת לתעודה של המפעילה עצמה ואז זה יעבוד.
חוץ משני קבצים אלו ישנם קבצי שמירה זמנית בסיומת של RMS שאותם אפשר למחוק, אא"כ אתה מעוניין בשמירה הזמנית של היישום (כגון הגדרות מסויימות שהגדרת או הערות שרשמת ביישום, או יישום ששלמת עליו כסף וכד', אך כל היישומים שמסתובבים כאן או ברשת ומגיעים עם הקבצים הללו אפשר למחוק, ועצה טובה קמ"ל שאם אתם רוצים להעלות כאן יישומים הנמצאים בפלאפון שלכם, תעלו את זה בלי קבצי ה-RMS שעלולים לגלות כל מיני מידע עליכם).
לגבי החלפת הטקסט, איני מכיר את היישום הזה ספציפית כך שלכאורה צריכים לבנות ביישומי CLASS את התפריט, אני דיברתי בכללי, שבגדול אפשר להכניס מה שרוצים בכאלו סוגי יישומים.
(יכול להיות שבהמשך אבדוק את היישום הזה ואם אפשר לשנות את התפריט בקלות אעלה לכאן הדרכה לכך).
איך עושים זאת מדובר לע MTK1?#3646633#*
יש שם אפשרות להפעיל USB אבל לא הצלחתי להפעיל במחשב
מצטרף - מישהו יודע [אולי דרך קודים] איך מחליפים/מוסיפים מנגינה לשעון מעורר של MTK1?יש למישהו מושג איך מחליפים בMTK את הצלצול של השעון מעורר ???
איך בדיוק עושים א"ז?מי שרוצה להוסיף צלצולים בMTK1
מחברים את הכרטיס זיכרון למחשב מכניסים את הצלצולים לתיקיה של ההקלטות!
מיצטרפת לסמסונג תומך כשר??יש קודים לסמסונג יאנג כשר?
בMTK 3 אפשר להחליף אבל מה שיש בטלפון לו בכרטיס זיכרוןמצטרף - מישהו יודע [אולי דרך קודים] איך מחליפים/מוסיפים מנגינה לשעון מעורר של MTK1?
יש לך ידיעה מה ניתן לעשות שם?עוד קוד ל mtk1
#*#37*
יש שם RTC זה כיבה והדליק את המכשיר. מה זה עושה?זה בעברית כך שכדאי שתבדוק לבד במקום שאני יכתוב את הכל...
שם אפשר להגיע לתמונות בכרטיס, האם ידוע לך על אפשרות להגיע ג"כ להסרטות בmtk1לא יודע
את הקוד #888#*
בדקת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים