סיעור מוחות האשכול המרכזי על פתרונות הדיור לציבור החרדי

אני לא חושב שכולם חושבים כמוני.
אני סקרן ומנסה להבין איך השוק עובד בבית שמש.

מבקש סליחה אם ציערתי אותך.

מי שיש לו יכולת החזר של 12 אלף בחודש הוא לא עשיר?
אם מאוד חשוב לך להבין
אתה יכול לדבר איתי
0583271094
אני לא רואה סיבה לחזור על אותם דברים בניסוח אחר
לדעתי רוב הציבור הבין

אם מאוד חשוב לך להבין
אתה יכול לדבר איתי
0583271094
אני לא רואה סיבה לחזור על אותם דברים בניסוח אחר
לדעתי רוב הציבור הבין
אולי יש כאן מישהו מהציבור שהבין ויכול להסביר לי.
מי זה האנשים שרוכשים דירת 3 חדרים בבית שמש במחיר של כ1,900,000 ???

לא בבי"ש, אבל במודי"ע. לא 1.900.000 אבל 1.800.000
דירה ענקית (למעלה מ-80 מ"ר), שנקראת 3 חדרים. אופציה מידית לעוד חדר וחצי + מרפסת סוכה (השכנים למטה בנו).
קונים משפחה שגרים בדירת 3 חדרים חנוקה (70 מ"ר) בשכונה אחרת בעיר.

לא בבי"ש, אבל במודי"ע. לא 1.900.000 אבל 1.800.000
דירה ענקית (למעלה מ-80 מ"ר), שנקראת 3 חדרים. אופציה מידית לעוד חדר וחצי + מרפסת סוכה (השכנים למטה בנו).
קונים משפחה שגרים בדירת 3 חדרים חנוקה (70 מ"ר) בשכונה אחרת בעיר.
לכן שאלתי על בית שמש ששם יש היצע גדול של דירות.

כבר אין הרבה דירות למכירה (מתי פעם אחרונה ראיתם פרסום רציני של קבלן בבית שמש?).
מי שקונה זה בעיקר כאלו שיש להם דירה בשכונה אחרת בבית שמש או בעיר אחרת ורוצים לעבור לרמה ד' (גם זוגות צעירים).
אין הרבה זו"צים שקונים דירה ראשונה ברמה ד' (חוץ ממשפחות אמידות שלא יודע כמה יש).
כל הנ"ל נכון גם לגבי כל שאר הערים החרדיות.

כבר אין הרבה דירות למכירה (מתי פעם אחרונה ראיתם פרסום רציני של קבלן בבית שמש?).
מי שקונה זה בעיקר כאלו שיש להם דירה בשכונה אחרת בבית שמש או בעיר אחרת ורוצים לעבור לרמה ד' (גם זוגות צעירים).
אין הרבה זו"צים שקונים דירה ראשונה ברמה ד' (חוץ ממשפחות אמידות שלא יודע כמה יש).
כל הנ"ל נכון גם לגבי כל שאר הערים החרדיות.
הפסיקו לשווק קרקעות בבית שמש ?

הכל שווק ונמכר. הבא בתור זה מזרח כביש 10 (רמה ו') בשלבים מוקדמים מאוד. יש קרקעות פרטיות באזור רמת אברהם בינתיים לא בשיווק.
מתי לדעתך ישווקו שם?
ואם משווקים כבר יש דרך ליצור קשר?

מתי לדעתך ישווקו שם?
ואם משווקים כבר יש דרך ליצור קשר?
רמת אברהם? יש רוטשטיין ואפי קפיטל ואולי עוד. לא יודע איך ליצור קשר. אבל זה מחירים של רמה ד'-אתה יכול לקנות היום מהקבלנים ברמה ד' שנשארו להם דירות (קניג, פרץ לוזון, מגן) דרך יגאל נכסים (או נתיב-ד5).

הכל שווק ונמכר. הבא בתור זה מזרח כביש 10 (רמה ו') בשלבים מוקדמים מאוד. יש קרקעות פרטיות באזור רמת אברהם בינתיים לא בשיווק.
ברמת אברהם כבר התחילו פיתוח
משכנות השמש (רחוק משיווק דירות)
ד'5 (יצא לשיווק דירות ?)
ה'2 (???)
מע"ר (נמכר הכל ?)

אנשים ממשיכים לקנות ולקנות ולקנות
בקיצור האינפלצייה של מחירי הדיור הוא ממשיך ואין באמת שינוי אמיתי

וכדי שמחירי הדירות ירדו זה הכל עניין אינפלצייה פסיכולוגית
אנשים מוכנים לשלם כי יודעים שבעתיד זה יהיה יותר יקר
זה המציאות ולכן המחירים ימשיכו לעלות
או לכל הפחות ישארו על המחיר שלהם הנוכחי

רמת אברהם? יש רוטשטיין ואפי קפיטל ואולי עוד. לא יודע איך ליצור קשר. אבל זה מחירים של רמה ד'-אתה יכול לקנות היום מהקבלנים ברמה ד' שנשארו להם דירות (קניג, פרץ לוזון, מגן) דרך יגאל נכסים (או נתיב-ד5).
רוטשטיין מוכרים רק לאמריקאים

למה קניג לא התחיל שיווק בשוק החופשי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה