אי אפשר להגדיל את התמונות בלחיצה על התמונה
יש תוסף שעושה את העבודה:
סקירה של התוסף

יש תוסף שעושה את העבודה:
סקירה של התוסף
בדקתי על משנת יוסף והוא לא עושה כלום
עריכה: עושה את אותה הפעולה כמו זה
אגב, למי שהתלונן שאי אפשר להגדיל את התמונות בלחיצה על התמונה, אפשר לפתוח את התמונה בכרטיסייה חדשה ושם זה הרבה פעמים גדול או ניתן להגדלה

לפחות חצי עבודה הוא כן עושה.

תנסו אולי את התוסף הזה.

אפשר בבקשה להעלות את הקובץ להזמנה במייל של השבוע האחרון - לך לך
תודה

זה קצת משתנה (המוצרים) בין תחנה לתחנה (יותר עיר לעיר)

קבצים מצורפים

• sale-135801.xls
    KB 162 · צפיות: 159
יש כאן עוד משהי שנתקלה עם גרבי קולנטה צבע ויזון 40 דנייר פגומות שרכשה במשנ'ס?
מעניין אותי אם זה רק אני... :sneaky:

לא מצליחה להתחבר..
יש תקלה באתר?

צילום מסך 2024-11-08 001148.png
האם מומלץ על פני נשכן רגיל? והאם בטיחותי?

מישהו יודע האם הבית פעילות לפעוטות שמוכרים השבוע, איכותי, שווה?

איך הטרמפולינה של איזי בייבי?
יש למישהו נסיון?
או ששווה להשקיע בפישר פרייס?

מישהו יודע האם הבית פעילות לפעוטות שמוכרים השבוע, איכותי, שווה?
קניתי אותו במשנת לפני תקופה, והוא מדהים!
איכותי, מחזיק מעמד ומהנה מאד! גם ה"פסנתר" שמנגן צלילים וגם מנגינות, גם הצורות שמכניסים, וגם החיות שצריך להכניס לצורה הייעודית ואז שומעים את הצליל של החיה. התינוקת אוהבת מאד את הבית וגם האחים שלה...
דורש בטריות.

גם אני לא מצליחה להתחבר
המס' של עזרה תכנית לא תקינה, מישהו יודע את המס'?

גם אני לא מצליחה להתחבר
המס' של עזרה תכנית לא תקינה, מישהו יודע את המס'?
מאיזה קישור? האתר נפתח? האם רק הסיסמה לא תקינה?
אז תעשו שכחתי סיסמה, ותאפסו את הסיסמה ותעשו חדשה, ואז תנסו להיכנס...

מישהו יודע מה רמת האיכות? האם המגנט חזק מספיק?
1731171070097.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה