- הוסף לסימניות
- #3,381
מישהי אמרה לי שזוהר בחושך,הילדים גלגלו אותו סביב עצמו ונוצר מרובע, לא אסתטי ולא מלהיב ולא ממש זוהר
בהחלט מוצר מאכזב
מישהי אמרה לי שזוהר בחושך,הילדים גלגלו אותו סביב עצמו ונוצר מרובע, לא אסתטי ולא מלהיב ולא ממש זוהר
השארתי בהקפאה, ובכל פעם 'מגרדת' עם כפית חתיכה קטנה.איך משתמשים בשום כתוש הקפוא של קיי טי??
מפשירים את כל הקופסא ואז משתמשים?
כמה זמן זה מחזיק במקרר?
כנ"לאיך משתמשים בשום כתוש הקפוא של קיי טי??
מפשירים את כל הקופסא ואז משתמשים?
כמה זמן זה מחזיק במקרר?
הם עושים את זה ככה כבר שניםאיך עושים את המכירה במזג אוויר הזה?
יש למישהו מושג?
אצלנו היה היום המכירה בתוך הגשם,איך עושים את המכירה במזג אוויר הזה?
יש למישהו מושג?
זה בעיה של מנהל התחנה שלא עדכן.אצלינו זה עבר למקום אחר, מקורה. אבל לא טרחו להודיע ללקוחות...
אבל זה משנת יוסף- שרות לקוחות מינוס מינוס.
בסוף זה הבעיה של הלקוחות...זה בעיה של מנהל התחנה שלא עדכן.
אכןאבל זה משנת יוסף- שרות לקוחות מינוס מינוס.
מישהו ניסה כבר את המוצר שנקרא כדור הקסם הזוהר? מה עושים בו?
גם מנסה להבין מה עושים איתו?
הילדים גלגלו אותו סביב עצמו ונוצר מרובע, לא אסתטי ולא מלהיב ולא ממש זוהר
כן, זה שכבת סליים דקה שצריך לקלף מהניילון וליצור מזה כדור .מישהי אמרה לי שזוהר בחושך,
בהחלט מוצר מאכזב
מוכרים כזה דבר מאלי אקספרס. הסתכלתי בהוראות באלי וראיתי גם סירטון איך משתמשים.כן, זה שכבת סליים דקה שצריך לקלף מהניילון וליצור מזה כדור .
אצלי הילדים מאד נהנו מהחדוות יצירה הזו
אגב, מעניין להשוות את המחיר לזה של דוד אלימוכרים כזה דבר מאלי אקספרס. הסתכלתי בהוראות באלי וראיתי גם סירטון איך משתמשים.
זה שכבה דקה שמקלפים והילדם גלגלו מזה כדור ומאוד נהנו והעסיק אותם.
הבעיה שאין הוראות על העטיפה וצריך לנחש...
חחחהם כנראה הגדירו משהו באתר החדש שמצמיד את עצמו כל הזמן לכרטיסייה
צפה בקובץ המצורף 1859367
קורה לכם גם?
מה עושים עם זה?
זה משגע אותי
לחצן ימני => ביטול ההצמדההם כנראה הגדירו משהו באתר החדש שמצמיד את עצמו כל הזמן לכרטיסייה
צפה בקובץ המצורף 1859367
קורה לכם גם?
מה עושים עם זה?
זה משגע אותי
וואי , זה באמת היה קשור לתוסף ההואחחח
הם ממש לא הגדירו...
את הגדרת לעצמך...
אולי רצית תוסף שמקפיץ לך את רגע פתיחת הכירה אצלך??
אם זה מפריע לך פשוט תסירי אותו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים