אני גם אשמח לשמוע.העגלת שוק שיש השבוע, שווה?
העגלת שוק שיש השבוע, שווה?
לפי המראה היא נראית טובה,אני גם אשמח לשמוע.
בפעם האחרונה שקניתי אצלם עגלה, התאכזבתי מאוד מהגלגלים.העגלת שוק שיש השבוע, שווה?
קניתי במכירה של סוכות ואני מרוצה.יש למישהו ניסיון או מידע על המברגה של השבוע
האם המברגה טובה? כדאי לקנות?
או שזה זול שווה זול...
מברגה נטענת איכותית 20V - limo
149 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 1921425
רק לשימוש בסיסייש למישהו ניסיון או מידע על המברגה של השבוע
האם המברגה טובה? כדאי לקנות?
או שזה זול שווה זול...
מברגה נטענת איכותית 20V - limo
149 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 1921425
לא יודע לא רוצה ח"ו להוציא שם רעומי יודע מילה על המכשרי שטיפה בלחץ ש לימו? מייב חיבור לברז מיים? מה הוא עושה בעצם?
מצטרפת לשאלה! כל מידע אפשרי יעזורשואב רטוב / יבש של לימו שימכר בשבוע הבא,
שווה את המחיר?
מצטרפת לשאלה! כל מידע אפשרי יעזור
לא יודע לא רוצה ח"ו להוציא שם רע
אבל המסקנה שלי זה ש לימו זה חברה שמיצרת מוצרים אלקטרונים באיכות פשוטה מאד
וברגע שזה מדובר במכשירים יותר יקרים טוב לחשוב פעמיים שלש לפני הקניה
שאלתי את לימו:ומי יודע מילה על המכשרי שטיפה בלחץ ש לימו? מייב חיבור לברז מיים? מה הוא עושה בעצם?
האם מתאים גם לתקרה?למישהו יש מידע/ נסיון עם הרולר הזה? והאם הוא מומלץ? חסכוני ? מלכלך?צפה בקובץ המצורף 1922534
צפה בקובץ המצורף 1922534
אני הזמנתי גם דרימי אמרו תוך 14 יום מזמן עבר התקשרו לפני 10 ימים שיגיע תוך 10 ימים גם זה עברהזמנתי שבוע שעבר שואב של דרימי מישהו יודע מתי ואיך אני מקבלת אותו?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים