יש למישהו ניסיון או מידע על המברגה של השבוע
האם המברגה טובה? כדאי לקנות?
או שזה זול שווה זול...
מברגה נטענת איכותית 20V - limo
149 ש"ח
1741819242293.png

יש למישהו ניסיון או מידע על המברגה של השבוע
האם המברגה טובה? כדאי לקנות?
או שזה זול שווה זול...
מברגה נטענת איכותית 20V - limo
149 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 1921425
קניתי במכירה של סוכות ואני מרוצה.
אך איני כ"כ משתמש וגם לא מבין בזה... קניתי אותו לשימוש בסיסי ולזה וע"פ זה כתבתי...

ומי יודע מילה על המכשרי שטיפה בלחץ ש לימו? מייב חיבור לברז מיים? מה הוא עושה בעצם?

ומי יודע מילה על המכשרי שטיפה בלחץ ש לימו? מייב חיבור לברז מיים? מה הוא עושה בעצם?
לא יודע לא רוצה ח"ו להוציא שם רע
אבל המסקנה שלי זה ש לימו זה חברה שמיצרת מוצרים אלקטרונים באיכות פשוטה מאד
וברגע שזה מדובר במכשירים יותר יקרים טוב לחשוב פעמיים שלש לפני הקניה

האם מישהו יודע על שואב אבק שלהם
שואב אבק אלחוטי נטען - shark iw1613מ
מסדרת כריש בנוחות, מסך לד חכם המציג את רמת הלכלוך והסוללה בזמן אמת, עם 4 טכנלוגיות לזיהוי ושאיבת הלכלוך, סוללת ליתיום נשלפת חזקה במיוחד לעד שעה עבודה, במשקל 2.2 ק"ג, שנה

מצטרפת לשאלה! כל מידע אפשרי יעזור
לא יודע לא רוצה ח"ו להוציא שם רע
אבל המסקנה שלי זה ש לימו זה חברה שמיצרת מוצרים אלקטרונים באיכות פשוטה מאד
וברגע שזה מדובר במכשירים יותר יקרים טוב לחשוב פעמיים שלש לפני הקניה

גם מצטרפת
האם שואב אבק רטוב יבש של לימו אכן עובד?? המחיר זול יחסית השאלה אם זה יקר בסוף

שאלתי את לימו:
שלום, במשנת יוסף השבוע נמכר מכונת שטיפה בלחץ שלכם. לא ברור איך היניקה שלו מתבצעת- עם חיבור לברז? צינור מים? אשמח לקבל מידע נוסף.
תגובתם:
עם צינור גינה רגיל

איך ממשים את השובר לחליפה בבגיר?
כתוב להציג מס' לקוח, איפה כתוב לי מה מספר הלקוח שלי?

הזמנתי שבוע שעבר שואב של דרימי מישהו יודע מתי ואיך אני מקבלת אותו?
תודה
אני הזמנתי גם דרימי אמרו תוך 14 יום מזמן עבר התקשרו לפני 10 ימים שיגיע תוך 10 ימים גם זה עבר
כמובן את הכסף גבו..
משו שהזמין כבר קיבל???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה