אני מסתדר עם דיסקית אחת.לגבי הדיסקית הנוספת של בוש,
אם למישהו יש מידע, אני אשמח לדעת, לפני נעילת המערכת אצלנו, תודה!.
גם אין קיצוץאיך יתכן שעל הדיסקית הנוספת של בוש כתוב 'דיסקית לקיצוץ ופריסה דקה', ובתמונה אין בכלל פריסה?
![]()
יש במכירה מס' 2 משחק "קטאן"
בתמונה רואים שזה נראה "קטאן ג'וניור"
אבל בפרטים של המשחק נראה שמדובר ב"קטאן" הרגיל
איך אפשר לדעת איזה סוג משחק זה בדיוק?
אין שם פירוט...
חשוב לי כי רוצה בדיוק להזמין את "קטאן ג'וניור" ואז ראיתי אותו בקטלוג
ניתן להסתמך על התמונה?
תודה
הם כותבים שהתמונה להמחשה בלבד!קטאן למבוגרים זה עם התמונה של השקיעה עם אנשים על שביל
ג'וניור יש תמונה של תוכי גדול
תעשה צילום מסך באתר
ובמידה וזה לא המוצר תבקש להזדכות
אם יעשו בעיות תאיים בתלונה לרשות להגנת הצרכן ותאמר שיש לך צילום מסך
אצלינו הוא לא מסופק (קיבלנו הודעה שהסירו אותו)אפשר לקנות את הטפט + ספריי מסיר מדבקות...
נכון,הם כותבים שהתמונה להמחשה בלבד!
ההודעה הגיע מהמכירה השכונתית ולא ממשנת יוסףשלחו לי הודעה שפתחו עכשיו שוב את קוי ההזמנות עד הערב
באתר לא נפתח מעניין
קניתם את זה במשנת יוסף בשנים עברו, או שתם דיסקית שקיימת אצלכם?גם אין קיצוץ
זו דיסקית שמעולם לא השתמשתי בה, מיועדת לטחינה בכלל.
העניין הוא שמחיפוש ברשת עולה שקיים דיסק דוצ של קיצוץ ופריסה בגודל שונה מהגודל שמגיע עם המכונה אז יש סיכוי שכן לכך התכוונו.
אני לא קונה לפי פרשנות אפשרית של תמונות אז למרות המחיר הקורץ לי לא הזמנתי.
לא יודעת.נכון,
אז איך מוודאים למה הכונה? איזה משחק?
איך מקבלים קטלוג של המכירה לקהילה(המכירה השכונתית)?ההודעה הגיע מהמכירה השכונתית ולא ממשנת יוסף
יש באתר שלהםאיך מקבלים קטלוג של המכירה לקהילה(המכירה השכונתית)?
איך מקבלים קטלוג של המכירה לקהילה(המכירה השכונתית)?
drive.google.com
איך מקבלים קטלוג של המכירה לקהילה(המכירה השכונתית)?
היה לי הדיסק הזה בכל מעבד מזון שהיה לי בימי חלדי...קניתם את זה במשנת יוסף בשנים עברו, או שתם דיסקית שקיימת אצלכם?
מאד מאכז מצידם, שהם אינם שמים לב להתאים את הכיתוב/המציאות לתמונה, באמת מחיר זול, ונמנענו מלקנות בגלל חוסר הוודאות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים