מישהו יודע מה זה?
1743896224400.png

זה תקוע חלקית מאחורי רשימת המוצרים ואי אפשר לראות מה זה וגם לא ללחוץ שם על שום דבר וגם לא להוריד את זה!
מה זה?
@memories הדפסות יש מידע בעניין?

מישהו יודע מה זה?
צפה בקובץ המצורף 1938974
זה תקוע חלקית מאחורי רשימת המוצרים ואי אפשר לראות מה זה וגם לא ללחוץ שם על שום דבר וגם לא להוריד את זה!
מה זה?
@memories הדפסות יש מידע בעניין?
זה באמת מעצבן, לא מבינה מה רוצים להוסיף בהודעות האלה, יש מישהו שלא שם לב שאפשר לראות את ההזמנה בסל?
תנסה להקטין את הרזולוציה של המסך (ctrl -)
עד שיופיע ה X לסגור את החלונית

ראיתי משהו מוזר
אני מזמין כל שבוע הזמנה בשבילי ובשביל עוד מכר
וראיתי שאצלי אין הגבלה על מוצרים ולמכר יש הגבלות
ואנחנו מזמינים באותו תחנה

מה שאני חושב שהיות שאני לקוח ותיק שמזמין כל שבוע אז הורידו ההגבלות
אבל המכר שלי שהתחיל להזמין רק בשנה האחרונה יש הגבלות
ואם זה הסיבה אז זה דבר טוב
כי ראוי לכבד קצת את אלו שמשתמשים עם משנת כל השנה
שבלעדיהם לא היה מכירה בער"פ
ואני הייתי מציע לעשות אפילו שחלק מהמלאי של כל מוצר יהיה מיועד דייקא לקלייענטים הותיקים

המכירה האחרונה כונתה מכירת פסח 1.
מתי תהיה מכירה מס 2?
הרגע בדקתי ואין עדיין אפשרות להזמין.

ראיתי משהו מוזר
אני מזמין כל שבוע הזמנה בשבילי ובשביל עוד מכר
וראיתי שאצלי אין הגבלה על מוצרים ולמכר יש הגבלות
ואנחנו מזמינים באותו תחנה

מה שאני חושב שהיות שאני לקוח ותיק שמזמין כל שבוע אז הורידו ההגבלות
אבל המכר שלי שהתחיל להזמין רק בשנה האחרונה יש הגבלות
ואם זה הסיבה אז זה דבר טוב
כי ראוי לכבד קצת את אלו שמשתמשים עם משנת כל השנה
שבלעדיהם לא היה מכירה בער"פ
ואני הייתי מציע לעשות אפילו שחלק מהמלאי של כל מוצר יהיה מיועד דייקא לקלייענטים הותיקים
באילו מוצרים היו הגבלות? אבדוק אם כך גם אצלי

בשבועות האחרונים היו הגבלות על חלק ממוצרי העוף (שניצל וחזה) וככה הספקתי להזמין. השבוע לא היו הגבלות ולמרות שנכנסתי די בהתחלה אזל כל המלאי.

באילו מוצרים היו הגבלות? אבדוק אם כך גם אצלי

בשבועות האחרונים היו הגבלות על חלק ממוצרי העוף (שניצל וחזה) וככה הספקתי להזמין. השבוע לא היו הגבלות ולמרות שנכנסתי די בהתחלה אזל כל המלאי.

זה שלי
1743898691715.png

וזה של חבר
הוא לא נותן לי אפילו את הפלוס אחרי 12
1743898755854.png

ואותו דבר זה במפיות

לא תהיה עוד מכירה

מוזר גם אצלי סגרו כבר את המכירה (בד"כ נסגרת בראשון בבוקר)
אנחנו כבר כמה ימים מנסים והאתר כותב שאין מכירות פתוחות, גם בטלפון לא נותן לנו אופציה להזמין...
התייאשנו...
השנה בעז"ה נקנה במקום אחר

אנחנו כבר כמה ימים מנסים והאתר כותב שאין מכירות פתוחות, גם בטלפון לא נותן לנו אופציה להזמין...
התייאשנו...
השנה בעז"ה נקנה במקום אחר
אכן, ניסיתי ביום חמישי וניסיתי היום
וכותב לי אין מכירות פתוחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה