- הוסף לסימניות
- #4,701
לשלוח מייל לכתובת: create-order @ mishnatyosef.orgכנ"ל
אולי צריכים לכתוב משהו בנושא
בנושא לרשום את מספר הטלפון שרשום במערכת
לשלוח מייל לכתובת: create-order @ mishnatyosef.orgכנ"ל
אולי צריכים לכתוב משהו בנושא
הודעת שגיאהסליחה סליחה.
זו הכתובת.
sale @ mishnatyosef.org
תקנתי שוב.הודעת שגיאה
הכתובת לא נמצאה
אבל איפה מזמינים מוצרים?לשלוח מייל לכתובת: create-order @ mishnatyosef.org
ומה הלאה זה כותב הרישום בוצע בהצלחהלשלוח מייל לכתובת: create-order @ mishnatyosef.org
כנ"להודעת שגיאה
הכתובת לא נמצאה
שלח מייל שוב, תקבל מייל עם קובץ, תעשה הורדה, תמלא שדות של כמות מוצר, שמירה, שליחה לכתובת ממנה קיבלת קובץ,, וההזמנה נשמרת.ומה הלאה זה כותב הרישום בוצע בהצלחה
עובדתקנתי שוב.
current-sale @ mishnatyosef.org
לאשלח מייל שוב, תקבל מייל עם קובץ, תעשה הורדה, תמלא שדות של כמות מוצר, שמירה, שליחה לכתובת ממנה קיבלת קובץ,, וההזמנה נשמרת.
@יואל זוהר @כובע הנזיר הצלחתם?
לא קיבלתי שום קובץ,שלח מייל שוב, תקבל מייל עם קובץ, תעשה הורדה, תמלא שדות של כמות מוצר, שמירה, שליחה לכתובת ממנה קיבלת קובץ,, וההזמנה נשמרת.
@יואל זוהר @כובע הנזיר הצלחתם?
שלח מייל לכתובת current-sale @ mishnatyosef.org וכתוב בשורת הנושא את מספר הטלפון הרשום במערכת.לא קיבלתי שום קובץ,
רק מייל חוזר שהרישום הצליח
לא כתבתי את מספר הטלפון וקיבלתי את הקובץשלח מייל לכתובת current-sale @ mishnatyosef.org וכתוב בשורת הנושא את מספר הטלפון הרשום במערכת.
שלח מייל לכתובת current-sale @ mishnatyosef.org וכתוב בשורת הנושא את מספר הטלפון הרשום במערכת.
אני לא קיבלתי כלוםלא כתבתי את מספר הטלפון וקיבלתי את הקובץ
מניחה שמשייך לפי כתובת המייל
אז תשלח מהכתובת המעודכנת, או שתשנה פרטים אישיים באתר.אני לא קיבלתי כלום
ועכשיו אני נזכר שהחשבון שלי רשום על מייל אחר
סליחה. ציטטתי את התגובה שלך והגבתי למישהו אחר. לאחר שקבלת מייל שהרישום הצליח, שלח שוב מייל ריק לאותה כתובת, ואח"כ תקבל מייל עם קובץ.לא קיבלתי שום קובץ,
רק מייל חוזר שהרישום הצליח
לי זה עבד כל הזמן וגם עכשיויש מישהו שהאתר עובד לו עכשיו?
לי זה עבד כל הזמן וגם עכשיו
לי עובדיש מישהו שהאתר עובד לו עכשיו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים