- הוסף לסימניות
- #4,761
איזו מידה זו? ואיזה צבע?הגיעה גם אלינו
אני מופתעת כי היא שונה ממה שהיה בפעם שעברה. הרבה יותר דקה
באמת נראית נוחה ונעימה
וקטנה
לצערי צריכה להחזיר, קטנה מדי
אולי רלוונטי לי... כי גם שלי יצא קטן
איזו מידה זו? ואיזה צבע?הגיעה גם אלינו
אני מופתעת כי היא שונה ממה שהיה בפעם שעברה. הרבה יותר דקה
באמת נראית נוחה ונעימה
וקטנה
לצערי צריכה להחזיר, קטנה מדי
איפה יש חליפות נוער לבר מצווה יפה ובמחיר טוב?נראה לי לבר מצוה לא כדאי.
חליפות נוער יותר זולות.
בפעמים האחרונות- קרה לי הרבה פעמים!האם היה לכם מקרים לאחרונה שחלק מההזמנות שלכם נמחקו ?
המדינה העלתה מחירים.המכירה נפתחה,
מחירי החלב והגבינה עלו!
{ייתכן ועוד מוצרים במחלקה..}
נכון טוב שציינת,המדינה העלתה מחירים.
יש לנו ספר אחד מהם.למישהו יש ניסיון עם זוג ספרים גדולים לילדים פרקי אבות?לאילו גילאים מתאים? מה סגנון הסיפורים?
צפה בקובץ המצורף 1954580
אגב אין לי מספיק בקיאות במחירים הקבועים,המדינה העלתה מחירים.
אין לי את המטען הספציפי הזהלמשהו יש ניסיון עם
מטען ניד?
שלט המתאים לרוב המזגנים?
תודה
החברה הרגילה. (לכאורה הגביע)משהו יודע איזו חברה הבוסקויטים?
צפה בקובץ המצורף 1954700
קרה לנו בעבר עם קומקוםלגבי הטוסטר. באתר הופיע שהוא אינו צריך טבילה. בתכל'ס, על המוצר לא מופיע אזכור לכך. בד"כ מגיע עם פלומבה או משהו דומה.
בתחנה כלשהיא המוצר כן הגיע עם אישור כשרות?
מה זה הגביע?החברה הרגילה. (לכאורה הגביע)
יש לנו אותו,למשהו יש ניסיון עם
מטען ניד?
אני מאמינה שהם מביאים את המחיר הכי זול שהם יכולים ואפילו אם העלו ב 20 אג' כנראה שגם החברהאגב אין לי מספיק בקיאות במחירים הקבועים,
אבל נראה לי שיש עוד מוצרים שהמחיר שלהם עלה השבוע,
לדוג׳ סבון כלים של ספארק {מ9 ל9.2} - נכון!?!?
מעניין לדעת אם מישהו שם לב על מוצר נוסף?
אמונה זה בהחלט טוב..אני מאמינה שהם מביאים את המחיר הכי זול שהם יכולים ואפילו אם העלו ב 20 אג' כנראה שגם החברה
וסתם קניתי עכשיו דוקרנים ב 8.30 הייתי בטמבור שנקרא מאוד זול וכמה עלה שם 14.9 אותו דבר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //