לסיכום
אתר אינטרנט מגמגם
המחירים עולים
אבל הציבור ממשיך לקנות כאילו עושים איתו חסד

כלקוחות לא מגיע שיזלזלו בנו
אם כולנו נאמר דיי הם יבינו וישתפרו
דיי לתקלות בכניסה לאתר
דיי לעליית המחירים
דיי למוצרים שאוזלים תוך 10 דקות
דיי למוצרים שנמחקים אחרי ההזמנה
דיי לחוסרים בתחנות
השבוע מצטרפים למחאה, האתר בין כה וכה לא עובד.

אבל יש צד שני שבדקתי
שוקולד לבן כרמית בחנויות 17.9 משנת 11.9
קצפת צמחית 18.9 משנת 13.9
מעדי קרלו 18.9 משנת 12.5
דגני בוקר מולטי 17.9 משנת 13.5
עוגיות חצי ירח 5.9 משנת 4.5
מחר נבדוק בל"נ את המחירים
ביש על מוצרים אלו

וסתם מעניין יש פה כ"כ הרבה מתלוננים
אז איך זה שכל שבוע אצלנו בכל אופן מתווסף עוד ועוד עמודים בהזמנות התחלנו עם איזה 400
והשבוע כבר היה קרוב ל 800 זה אומר שבממוצע בתחנה אחת באזור שלנו יש איזה 380 משפחות

לסיכום
אתר אינטרנט מגמגם
המחירים עולים
אבל הציבור ממשיך לקנות כאילו עושים איתו חסד

כלקוחות לא מגיע שיזלזלו בנו
אם כולנו נאמר דיי הם יבינו וישתפרו
דיי לתקלות בכניסה לאתר
דיי לעליית המחירים
דיי למוצרים שאוזלים תוך 10 דקות
דיי למוצרים שנמחקים אחרי ההזמנה
דיי לחוסרים בתחנות
איך שאתה צודק
אם אני הייתי הבעל הבית של משנת
הייתי מיד חוסם לך מלקנות אצל משנת כי למה סתם לזלזל באנשים
אני מקווה שהבנת

מישהו יודע לגבי התבניות מיני מגנום שיש השבוע, אם זה אכן מיני? בגודל ביס או יותר גדול?

כל אלו שנתקעו עם האתר - חזר לעבוד לכם?
כל רגע הוא תוקע לי משהו אחר...
מה הסיפור?

הם עובדים בפסיכולוג....
כי אנשים לא יבואו רק בשביל השמן
וכל השאר כ"כ יקר והם יודעם שאנשים יקנו תוך כדי עוד דברים
אז שווה להם
אמנם יש הרבה פסיכולוגיה ברשתות , אבל לא נראה לי שזה הנושא כאן
זה מותג שלהם
ובמותג שלהם הם הרבה יותר זולים ( חבל שבKT זה לא כך ...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה