היא 100% טבעית רק לא מרקם חלק, אלא יש גם שברי בוטנים.
(יש ילדים קטנים שזה מפריע להם במרקם, אישית אני קונה כדי להשתמש עם זה באפייה)
תשובת היצרן: שלום רב

תודה על פנייתך

מוצר זה מכיל 91% בוטנים קלויים, סוכר, שמן צמחי(סויה), מלח

תשובת היצרן: שלום רב

תודה על פנייתך

מוצר זה מכיל 91% בוטנים קלויים, סוכר, שמן צמחי(סויה), מלח
תודה רבה!!!
היא 100% טבעית רק לא מרקם חלק, אלא יש גם שברי בוטנים.
(יש ילדים קטנים שזה מפריע להם במרקם, אישית אני קונה כדי להשתמש עם זה באפייה)
אז זה לא 100%.....

1769968253359.png
מישהו יודע מה הטעם של ממרח עגבניות מיובשות? חריף או מתוק וכ"ו?

ברור שכן. במטרה שהלקוחות של משנת יוסף יספיקו לבטל מוצרים שהזמינו וניתן לרוכשם במחיר מוזל ביש חסד.
אז אפשר לאחד את האשכולות של מבצעים באושר עד ומבצעים ביש ומבצעים בקומפלט, וקניות בטמו ואליאקספרס

אשמח למענה-
מידי פעם במשנת יוסף ובעוד אתרים יש משחקים אלקטרונים של חברת "קינדער גארטן"
אני ממש רוצה להזמין לילדים ללימוד אותיות ועוד דברים
אבל אנחנו ספרדים ואני מעוניינת לדעת אם זה עם מבטא אשכנזי (מה שמסתבר...אני רק רוצה לוודאות)
ואם יש למישהו איך לכוון אותי ללוחות אלקטרוניים יהודיים ללא מבטא...
תודה!!!!!!

אשמח למענה-
מידי פעם במשנת יוסף ובעוד אתרים יש משחקים אלקטרונים של חברת "קינדער גארטן"
אני ממש רוצה להזמין לילדים ללימוד אותיות ועוד דברים
אבל אנחנו ספרדים ואני מעוניינת לדעת אם זה עם מבטא אשכנזי (מה שמסתבר...אני רק רוצה לוודאות)
ואם יש למישהו איך לכוון אותי ללוחות אלקטרוניים יהודיים ללא מבטא...
תודה!!!!!!
יש את זה היום בכמעט כל חנות משחקים אתה יכול לבדוק א"ז
אני ספציפי לא קונה במשנת כי הם מוכרים רק בעברית ואני רוצה באידיש
אבל יש להם דברים מדהימים ממש שהילדים לא מפסיקים לשחק עם זה
ובדרך הם לומדים הלכות ומנהגים וכו'

תוקף המוצר הוא רק ל 40 יום בלבד בניגוד לתוקף הרגיל וזאת מבלי שהדבר מצויין והודגש באתר בזמן ההזמנה.
1000650220.jpg

מאוכזב מאוד. לצערי הרב קיבלתי כעת את המוצר והמרקם קשה מאוד ביחס למרקם של "מרשמלו", ואיננו נראה כלל כמרקם של "ממתק מוקצף". המרקם יותר קרוב למרקם של טופי מאשר למרקם של מרשמלו.

קונים בסלי באגסי?
מגיע לכם אריזות קטנות כבר פתוחות (אולי כבר מוכן לשבת?)
מגיע לכם אריזות ריקות?

מה עשיתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה