הזמנתי חסה ולא הודיעו על חסר
חסר לי כרוב סגול ולבן וקולורבי. מקווה שלא יפקששו אני עושה שבת עליה לתורה ועורכת היום קניות. מתבססת על הקניה במשנת...
גם אצלנו לא הודיעו, וגם אני בניתי עליהם לאירוע
מקווה שאצלך הכל יגיע..

גם אצלנו לא הודיעו, וגם אני בניתי עליהם לאירוע
מקווה שאצלך הכל יגיע..
עכשיו נכנסתי שוב לאתר ומופיע 0 מה שלא יסופק מחר. כולל חסה. מי שמתלבטת מה יסופק אפשר להכנס לאתר.

אדייק, האם יש מכירה בשבוע הבא, (שנפתחת היום)

יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה?

קבצים מצורפים

• בוסטר.png
    בוסטר.png
    KB 50 · צפיות: 59
יש למשהוא כאן את הרשימה באקסל ולא באתר?
תודה

האם האטריות שנמכרות במשנת יוסף - הם אטריות דקות - שמתאימות לקוגעל ירושלמי?

לפני כמה חודשים היה במכירה מקרן מיני [יותר לילדים] והיה כתוב שתומך בכרטיסים או בדיסק און קי. למעשה לא הצלחתי להפעיל הסרטה או תמונות בכרטיס או דיסק. הוא עובד מצויין כשמחברים אותו למחשב.
מישהו כאן התנסה איתו והצליח להפעיל אותו עם כרטיס חיצוני?

לפני כמה חודשים היה במכירה מקרן מיני [יותר לילדים] והיה כתוב שתומך בכרטיסים או בדיסק און קי. למעשה לא הצלחתי להפעיל הסרטה או תמונות בכרטיס או דיסק. הוא עובד מצויין כשמחברים אותו למחשב.
מישהו כאן התנסה איתו והצליח להפעיל אותו עם כרטיס חיצוני?
המקרן צהוב לבן של סאמוויקס?
אנחנו מפעילים רק עם דיסק און קי
זה מקרין את התיקיות ומאפשר דיפדוף

המקרן צהוב לבן של סאמוויקס?
אנחנו מפעילים רק עם דיסק און קי
זה מקרין את התיקיות ומאפשר דיפדוף
כן המקרן הזה.
ניסתי כמה דיסקי און קי הוא לא מראה לי כלום כאילו לא הכנסתי.
לכם הוא פותח אוטומטי את התיקיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה